Vai tu gribi kādreiz kļūt bagāts? Šajā video uzņēmējs un programmas "Neatkarīgais investors" vadītājs Toms Kreicbergs dalās ar vienu atziņu, kas viņam pēdējā laikā palīdzējusi vairot savu personīgo kapitālu.

"Man vienmēr likās, ka es kaut kad būšu bagāts" stāsta Toms. "Es labi skolā mācījos, studēju labā universitātē, dabūju labi apmaksātu darbu un es pieņēmu, ka tas automātiski nozīmē, ka man būs kapitāls un kādu dienu kļūšu bagāts".

Taču vienā brīdī Toms paskatījās uz savu dzīvi no malas un saprata, ka līdz bagātībai vēl tāls ceļš ejams.

Pēc Toma domām vairums no mums dzīvo dzīvi tieši ar šādu domu – ja mēs cītīgi strādāsim, tad kādu dienu būsim bagāti. Taču realitāte ir tāda, ka tas automātiski nenotiek.

Toms saka, ka "Ja mēs vēlamies kļūt turīgi, mums ir vispirms jāpieņem lēmums, jāizveido plāns un attiecīgi jārīkojas."

Šo video piedāvā programma "Neatkarīgais investors" sadarbībā ar "Delfi Bizness". Ik nedēļu publicējam jaunu video par to, kā efektīvi krāt un ieguldīt, dzīvojot Latvijā.

Seko mūsu jaunumiem "Delfi" portālā un pieseko YouTube kanālam "Neatkarīgais investors". Ja arī tevi interesē attīstīt savas ieguldīšanas prasmes, dodies šeit, lai reģistrētos bezmaksas ieguldīšanas vebināram, kuru jau drīzumā vadīs Toms.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!