Vai Tevi satrauc cenu kāpums un tas, ko inflācija dara ar taviem uzkrājumiem? Šajā video uzņēmējs un programmas "Neatkarīgais investors" vadītājs Toms Kreicbergs apskata, kādu iespaidu inflācija atstāj uz mūsu naudu, kādēļ ne tikai liela, bet arī mērena inflācija ir bīstama, un kādēļ katram, kurš krāj naudu, ir laicīgi jāpadomā par inflāciju.

Toms skaidro, ka parasti cilvēki īpaši nesatraucas, ja, piemēram, saldējuma cena paceļas par 3-4%. Taču tā pati mērenā inflācija 3% gadā apēdīs pusi naudas vērtības 23 gados.

"Ja mēs krājam un neieguldam, reāli mēs tā kā metam ārā naudu pa logu. Mēs tik daudz laika pavadām, nopelnot šo naudu, un tad ļaujam inflācijai apēst šo naudu," video skaidro Toms.

Šis ir pirmais video, kuru piedāvā programma "Neatkarīgais investors" sadarbībā ar "Delfi Bizness". Turpmak ik nedēļu gaidi jaunu video par to, kā efektīvi krāt un ieguldīt, dzīvojot Latvijā!

Seko mūsu jaunumiem "Delfi" portālā un pieseko YouTube kanālam "Neatkarīgais investors". Ja arī tevi interesē attīstīt savas ieguldīšanas prasmes, dodies šeit, lai reģistrētos bezmaksas ieguldīšanas vebināram, kuru jau drīzumā vadīs Toms.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!