Foto: Publicitātes foto

Nekustamo īpašumu pārvaldīšanas un apsaimniekošanas uzņēmumu grupa "Civinity", saistībā ar zīmola atjaunināšanu ir uzsākusi grupas uzņēmumu nosaukumu maiņu Latvijā, Lietuvā un Lielbritānijā. Uzņēmuma grupai piederošā AS "Hausmaster" ir jau mainīts nosaukums uz AS "Civinity Mājas" un SIA "Jūrmalas namsaimnieks" jaunais nosaukums ir "Civinity Mājas Jūrmala". Turpmāk Latvijā "Civinity" grupas uzņēmumi darbosies ar zīmoliem "Civinity Mājas", "Civinity Solutions" un "Civinity Engineering". skaidro uzņēmumā, un uzņēmumu nosaukumu maiņa turpināšoties līdz gada beigām.

Tas darīts, lai skaidrāk iezīmētu grupas uzņēmumu sniegto pakalpojumu virzienus un radītu saprotamāku struktūru gan klientiem, gan darbiniekiem. Dzīvojamo ēku administrēšanas un uzturēšanas uzņēmumi darbosies zem zīmola "Civinity Mājas", un uzņēmumi, kas nodrošina komerciālo un sabiedrisko ēku uzturēšanas pakalpojumus saglabās jau pagājušā gadā mainīto zīmolu "Civinity Solutions". Savukārt grupas inženiertehnisko sistēmu projektēšanas un celtniecības uzņēmums "Dizaja" turpmāk tiks saukts par "Civinity Engineering". Lietuvā dzīvojamo ēku administrēšanas un uzturēšanas uzņēmumi būs atpazīstami ar zīmolu "Civinity Namai", un Lielbritānijā bāzētais uzņēmums tiks saukts par "Civinity Engineering UK".

Civinity grupa, kas dibināta 2005. gadā, apvienojusi vairāk nekā 20 uzņēmumus, kas nodrošina dzīvojamo ēku administrēšanu un uzturēšanu, komerciālo ēku uzturēšanu un inženiertehniskos risinājumus. Pēc jaunu uzņēmumu iegādes lielākā daļa uzņēmumu saglabāja iepriekšējos nosaukumus. Īstenojot jauno Civinity grupas zīmola stratēģiju, grupas uzņēmumi Latvijā, Lietuvā un Lielbritānijā maina uzņēmumu nosaukumus un zīmolus.

"Mēs izvēlējāmies saukties vienotā, vienkāršā un visiem saprotamā vārdā. Mēs esam viena - "Civinity" - komanda, kas nodrošina objektu pārvaldību un inženiertehniskos risinājumus. Tajā pašā laikā mums ir ļoti specifiskas kompetences pakalpojumu sniegšanā dažādiem klientiem. Tāpēc mēs nošķiram katru pakalpojumu, paliekot to zem konkrēta un saprotama zīmola nosaukuma", skaidro Deivids Jaka, "Civinity" grupas valdes priekšsēdētājs un izpilddirektors.

Pēc Jaka domām, izmaiņas rosināja ne tikai dinamisks tirgus, bet arī biznesa attīstības sākums ārpus Baltijas valstīm.

Uzņēmums plānojot turpināt paplašināties gan Baltijā, gan ārpus tās.

"Civinity" ir viena no lielākajām ēku uzturēšanas un inženiertehnisko risinājumu grupām Baltijā, kas pārrauga 10 miljonus. kvadrātmetru dzīvojamās un komerciālās ēkas un dažādās Eiropas pilsētās ir uzstādījuši vairākus tūkstošus inženiertehnisko sistēmu. "Civinity" komanda apvieno 1500 darbiniekus Latvijā, Lietuvā un Lielbritānijā.

SIA "Civinity Latvija" pērn strādājusi ar 1,88 miljonu eiro apgrozījumu un 7568 eiro peļņu pēc nodokļu nomaksas, savukārt AS "Civinity Mājas" strādājusi ar6,44 miljonu eiro apgrozījumu un 272,3 tūkstošu eiro peļņu, bet SIA "Civinity Mājas Jūrmala" ar 3,9 miljonu eiro apgrozījumu un 1,2 miljonu eiro peļņu pēc nodokļu nomaksas, liecina informācija "Lursoft".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!