Foto: LETA
Latvijā lielākais preses vairumtirdzniecības un piegādes uzņēmums SIA "Preses Serviss" no 22. aprīļa apturēs jaunu preses izdevumu piegādi SIA "Plus Punkts" tirdzniecības vietām, jo tirgotājs ir ilgstoši kavējis maksājumus par piegādātajiem preses izdevumiem, portālu "Delfi" informēja "Preses Serviss" valdes priekšsēdētājs Jānis Vaivods.

Preses izdevumu piegādes tiks apturētas līdz brīdim kamēr "Plus Punkts" spēs pilnībā norēķināties par savām kavētajām parādsaistībām, kas pārsniedz 190 000 latu.

""Plus Punkts" vairākkārtēji ir ticis aicināts veikts parādsaistību nomaksu, tomēr neskatoties uz šiem aicinājumiem, tāpat kā arī uz brīdinājumiem par piegāžu pārtraukšanu, uzņēmums nav sedzis savas parādsaistības "Preses serviss", teikts paziņojumā medijiem.

"Saprotam, ka uzņēmējdarbībā nākas saskarties ar dažādiem sarežģījumiem un arī iepriekš ar uzņēmumu "Plus Punkts" esam veiksmīgi risinājuši situācijas par kavētiem norēķiniem, tāpēc ceru, ka uzņēmums spēs rast operatīvu risinājumu parādsaistību dzēšanai un preses izdevumu piegādes atjaunošanai," situāciju skaidro Vaivods.

"Preses Serviss" ir lielākais preses vairumtirdzniecības un piegādes uzņēmums, kas nodrošina efektīvu preses izdevumu sadali un piegādi kioskiem, lielveikaliem un citām tirdzniecības vietām visā Latvijas teritorijā. "Preses Serviss" pašlaik izplata vairāk nekā 200 avīzes un 960 žurnālus, piedāvājot visplašāko preses izdevumu sortimentu Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!