Foto: LETA

Iepriekšējā finanšu gadā no 2021.gada 1. maija līdz 2022.gada 30. aprīlim SIA "Sportland" izdevies kāpināt apgrozījumu līdz 41,45 miljoniem eiro, kas ir par 10,6% vairāk nekā gadu iepriekš, bet uzņēmuma peļņa sasniegusi piecus miljonus eiro, liecina "Lursoft Klientu portfeļa" publiskotā informācija.

SIA “Sportland” vadības ziņojumā teikts, ka līdz ar 2021.gada oktobri, kad atkārtoti valstī stājās spēkā ar Covid-19 izplatību saistītie ierobežojumi, kas paredzēja arī veikalu aizvēršanu, tas ietekmēja gan mazumtirdzniecības apgrozījumu šajos mēnešos, gan arī kopējo pārskata perioda apgrozījumu.

Vienlaikus uzņēmuma darbībā galvenais uzsvars aizvadītajā finanšu gadā tika likts uz saimnieciskās darbības efektivitātes paaugstināšanu un tirdzniecības attīstīšanu internetā. Uzņēmums aizvadītajā gadā atvēra jaunu “Sportsdirect” veikalu tirdzniecības parkā “Alfa”, kā arī divus jaunus “Sportland” veikalus. Tādējādi SIA “Sportland” izdevies kāpināt savu apgrozījumu.

"Lursoft" esošā informācija rāda, ka 2021.gadā SIA “Sportland” vairākkārt saņēmis grantus apgrozāmo līdzekļu plūsmas nodrošināšanai, tāpat arī atbalstu algu subsīdijām un atlīdzības izmaksas dīkstāvē esošajiem darbiniekiem.

Jaunajā finanšu gadā SIA “Sportland” turpinās paaugstināt saimnieciskās darbības efektivitāti, lai spētu nodrošināt uzņēmuma veiksmīgu darbību. Šogad plānoti rekonstrukcijas darbi veikalos tirdzniecības centros “Spice”, “Galerija Centrs”, kā arī Daugavpilī.

Aizvadītajā finanšu gadā SIA “Sportland” bija darba devējs 322 darbiniekiem.

Šobrīd SIA “Sportland” reģistrētas 35 aktīvas struktūrvienības.

SIA "Sportland" ir igauņu kapitāla uzņēmums, savukārt tā patiesais labuma guvējs ir Ešlijs Maikls Džeims Voless no Lielbritānijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!