Foto: Pixabay

Auto transportēšanas, uzglabāšanas un pirmspārdošanas sagatavošanas pakalpojumu sniedzēja SIA "Kurbads un Ko" darbību 2021. gadā turpinājuši ietekmēt Covid-19 krīzes izaicinājumi, kā arī izaicinājumi, kas saistīti ar piegādes ķēžu iziršanu. Salīdzinot ar gadu iepriekš, pērn SIA "Kurbads un Ko" izdevies kāpināt gan apgrozījumu, gan arī peļņu, savukārt darbinieku skaits palicis praktiski nemainīgs, informē "Lursoft Klientu portfelis".

"Uzskatāms, ka uzņēmums adaptējies jaunajai tirgus situācijai. Jauno automašīnu deficīta rezultātā esam vairāk pievērsušies lietotu automobiļu pārvadāšanai un privātpersonu, kā arī mazo klientu apkalpošanai," norādījis SIA "Kurbads un Ko".

"Lursoft" pieejamais gada pārskats rāda, ka 2021. gadā SIA "Kurbads un Ko" apgrozīja nepilnus 10,3 miljonus eiro. Salīdzinot ar 2020. gadu, tas ir pieaugums par 22,85%. Uzņēmuma peļņa pēc nodokļu nomaksas aizvadītajā gadā sasniegusi 1,68 miljonus eiro, kas ir par teju 80% lielāka nekā 2020. gadā.

"Lursoft" izziņa rāda, ka 2021. gadā ar darba vietām SIA "Kurbads un Ko" nodrošināja 100 strādājošos. Valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās uzņēmums samaksājis 523,35 tūkstošus eiro, bet iedzīvotāju ienākuma nodoklī – 279,05 tūkstošus eiro.

1995. gadā reģistrētā SIA "Kurbads un Ko" patiesais labuma guvējs ir Andis Pikāns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!