Foto: Publicitātes foto

Šā gada 17. novembrī Konkurences padome ir saņēmusi SIA "Neste Latvija" apvienošanās ziņojumu par tiesību iegūšanu pār SIA "Elama B" piederošu degvielas uzpildes staciju Jumpravas pagastā, Priežkalnos 2, informē Konkurences padome. Šajā adresē atrodas "Circle K Lielvārde" degvielas uzpildes stacija.

"Neste Latvija" un "Elama B" darbība pārklājas benzīna un dīzeļdegvielas mazumtirdzniecībā degvielas uzpildes stacijās, tāpēc apvienošanās rezultātā "Neste Latvija" veiks benzīna un dīzeļdegvielas mazumtirdzniecību "Elama B" degvielas uzpildes stacijā Jumpravas pagastā, Priežkalnos 2. Tikmēr SIA "Elama B" turpinās autogāzes un ikdienas patēriņa preču mazumtirdzniecību.

Konkurences padomei viena mēneša laikā no ziņojuma saņemšanas dienas ir jāpieņem lēmums par apvienošanās atļaušanu, aizliegšanu vai atļaušanu ar saistošiem noteikumiem vai papildu izpētes uzsākšanu. Ja lietā nepieciešama padziļināta papildu izpēte, lēmuma pieņemšanas termiņš var tikt pagarināts līdz četriem mēnešiem no ziņojuma saņemšanas dienas.

Uzņēmumi, kas varētu sniegt būtisku un pamatotu viedokli par plānotās apvienošanās ietekmi uz tirgu un konkurenci tajā, aicināti sazināties ar Konkurences padomi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!