Foto: Publicitātes attēli

"Draugiem Group" uzņēmuma "Printful" valdei pievienojies neatkarīgs valdes loceklis Nils Melngailis, tādejādi stiprinot uzņēmuma komandu ar ievērojamu starptautisku pieredzi pārmaiņu vadības un finanšu jomā.

"Mēs esam gandarīti uzņemt Nilu Melngaili "Printful" komandā. Esmu pārliecināts, ka viņa starptautiskā pieredze finanšu tirgos un tehnoloģiju nozarē palīdzēs mums turpināt uzņēmuma globālo izaugsmi. Neatkarīga valdes locekļa pievienošanās mūsu komandai palīdzēs vēl vairāk uzlabot korporatīvās pārvaldības principus," komentē Dāvis Siksnāns, "Printful" izpilddirektors un līdzdibinātājs.

Turpmāk "Printful Inc." valdē darbosies pieci valdes locekļi – uzņēmuma izpilddirektors Dāvis Siksnāns, ražošanas vadītāja Zane Levša, investora Bregal Sagemount pārstāvis Adams Fullers, valdes priekšsēdētājs Lauris Liberts un neatkarīgais valdes loceklis Nils Melngailis.

Melngailis atbalstīs vadības komandu stratēģiskos jautājumos, uzlabojot uzņēmuma korporatīvo pārvaldību un gatavojot uzņēmumu potenciāliem kapitāla tirgus darījumiem, kā arī pildīs "Printful" revīzijas komitejas priekšsēdētāja pienākumus.

"Esmu uzmanīgi sekojis "Printful" attīstībai un man ir liels prieks pievienoties komandai tik aizraujošā brīdī. Uzskatu, ka spēcīga finanšu investora piesaiste un arvien pieaugošās tirgus iespējas visā pasaulē palīdzēs "Printful" ieņemt vēl nozīmīgāku lomu e-komercijas nozares pilnveidošanā," skaidro Nils Melngailis, piebilstot, ka, papildus pienākumiem "Printful" valdē, viņš arī saglabās "Luminor Bank" padomes priekšsēdētāja amatu.

"Printful" ir Latvijas pirmais "vienradzis" - uzņēmums, kas novērtēts vairāk nekā 1 miljarda ASV dolāru vērtībā. "Printful" automātiski saņem, sagatavo un piegādā pasūtījumus tiešsaistes veikalu vārdā un pircējiem visā pasaulē pieejami vairāk nekā 270 dažādi produkti. "Printful Inc". meitasuzņēmums "Printful Latvia" 2020. gadā apgrozīja 47,2 miljonus eiro, kā arī samaksāja nodokļus 5 miljonu eiro vērtībā. "Printful" birojos Rīgā un Cēsīs, kā arī ražotnēs Mārupē strādā vairāk nekā 590 profesionāļi. Visā pasaulē "Printful" komandā strādā vairāk nekā 1800 cilvēku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!