Foto: Pexels.com, Mohammad Danish

Būvkompānijas SIA "Velve" valdes locekļa amatu atstājis Valters Sičevs, kurš šajā amatā iecelts vien 9. jūnijā. "Lursoft" dati liecina, ka Sičevu uzņēmuma vadībā nomainījis Ivo Dubkevičs.

Ivo Dubkevičs kopš šā gada augusta ir arī SIA "Velve" piederošā SIA "Component" vienīgais valdes loceklis.

Būvkompānija SIA "Velve" 2021.gadā apgrozīja 68,77 miljonus eiro un pēc nodokļu nomaksas nopelnīja 373,30 tūkstošus eiro.

Pērn uzņēmums turpināja lielu vērību pievērst darbinieku kvalifikācijas paaugstināšanai. Īpaša uzmanība tika pievērsta kvalitātes un darba aizsardzības jautājumiem. Pārskata gadā uzņēmums veiksmīgi noslēdzis vairāku būvniecības projektu realizāciju, tostarp ēdnīcas ēku pārbūvi Ezermalas ielā 6A un 6B, Rīgā, muzeja ēkas un torņa fasāžu atjaunošanu Smilšu ielā 20, būvju demontāžu un veikala ēkas izbūvi Kurzemes prospektā 3, tāpat arī notekūdeņu otrreizējā nostādinātāja atjaunošanu BAS "Daugavgrīva" un pirmsskolas izglītības iestādes būvniecību Jaunmārupē.

SIA "Velve" norādījusi, ka noslēgto līgumu portfelis 2022.-2023. gadam pēc kvalitātes apjoma vērtējams kā stabils. Šogad uzņēmums turpina darbu pie konkurētspējas nostiprināšanas, kā arī turpina piedalīties dažādos valsts un pašvaldību finansētos būvniecības projektu iepirkumos, kā arī koncentrējas uz vidēju un lielu privāto projektu attīstītāju iecerēm.

Lursoft izziņas dati liecina, ka šogad SIA "Velve" uzvarējusi divos publisko iepirkumu konkursos.

Pirms 30 gadiem reģistrētās SIA "Velve" patiesā labuma guvēja ir Jekaterina Nikuļina.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!