Foto: Publicitātes foto
Līdz ar "Citro" veikalu atklāšanu Rēzeknē ir noslēgusies uzņēmumu apvienības SIA "Latvian Retail Management" pāreja uz jauno "Citro" zīmolu. Uzņēmumu apvienībā iesaistījušie Latvijas vietējie uzņēmumi AS "Diāna", SIA "Gabriēla" un SIA "LEKON", kopā veido jaunu mazumtirdzniecības veikalu tīklu.

Pāreja uz jauno zīmolu norisinājās no oktobra, pakāpeniski atklājot "Citro" veikalus dažādās Latvijas pilsētās un kopā izveidojot tirgotavu tīklu ar vairāk nekā 70 tirdzniecības vietām visā Latvijā.

Kā uzsver uzņēmumā, jaunais zīmola koncepts nāk ar svaigumu ikdienai. Zīmola vērtības ir mūsdienīgi un inovatīvi risinājumi, vienots veikalu tīkls un daudzveidīgs sortiments ik dienu.

"Šis gads ir bijis pārmaiņu gads. Atdaloties no lielā veikalu tīkla, mainot uzņēmuma vadības, lēmumu pieņemšanas struktūru un strādājot pie jaunas, vienotas zīmola identitātes izveides, esam ieguldījuši lielu darbu un pateicoties lieliskai komandai, mums šī gada mērķus ir izdevies sasniegt pat ātrāk nekā plānots. Jau decembrī durvis vērs vairāk nekā 70 "Citro" veikali visā Latvijā, piedāvājot sortimenta daudzveidību, tostarp plašu vietējo produktu piedāvājumu," sacījis "Latvian Retail Management" valdes priekšsēdētājs Imants Kelmers.

Jau ziņots, ka, izveidojot uzņēmumu apvienību "Latvian Retail Management", apvienojušies vietējā kapitāla mazumtirdzniecības uzņēmumu tīkli "Diāna", "Gabriēla" un "LEKON", kas iepriekš veidoja daļu no mazumtirdzniecības tīkla "top!" veikalu ķēdes.

Uzņēmumu apvienības kopējais tirdzniecības vietu skaits ir vairāk nekā 70 veikalu visā Latvijā.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka "Latvian Retail Management" reģistrēts 2018. gada decembrī, un tā pamatkapitāls ir 51 000 eiro.

Kompānijas kapitāls vienādās daļās pieder "Gabriēla", "Lekon" un "Diāna", bet kompānijas patiesie labuma guvēji ir Aldis Anzenavs, Igors Lucijanovs, Andris Revizors, Edvīns Bergmanis un Ukrainas pilsonis Vasils Popandopulo (Vasyl Popandopulo), liecina LETA arhīvs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!