Foto: DELFI
Notikušas izmaiņas "Skonto Plan", "Skonto Prefab" un "Skonto Enterprises" valdēs, portālu "Delfi" informēja uzņēmumi.

"Skonto Enterprises", kas eksporta tirgos pārstāv un pārdod stikloto alumīnija konstrukciju ražotāja "Skonto Plan" un dzelzsbetona konstrukciju ražotnes "Skonto Prefab" saražoto produkciju, valdē turpmāk strādās rūpnīcu vadītāji - Edgars Dūdums un Ieva Līmeža turpmāk pildīs valdes locekļu amata pienākumus.

Savukārt "Skonto Enterprises" līdz šim vienīgais valdes loceklis Kārlis Roznieks iecelts valdes priekšsēdētāja amatā.

"Skonto Enterprises" noslēgto līgumu vērtība 2012.gadā sasniegusi 10,5 miljonus eiro, taču, plānots, ka 2013.gadā šī vērtība trīskāršosies, sasniedzot 30 miljonus eiro.

Ņemot vērā, ka stikloto alumīnija konstrukciju ražotājs "Skonto Plan Ltd" ir pierādījis savu veiksmīgo un stabilo darbību, tā valdes locekļa amatu atstājis līdzšinējais tās loceklis un līdzīpašnieks Guntis Rāvis, kura pienākumus turpmāk pildīs Kārlis Roznieks.

Savukārt līdzšinējā valdes locekle Ieva Līmeža iecelta valdes priekšsēdētājas amatā.

"Skonto Plan Ltd." pērn strādājis ar 7,6 miljonu latu lielu apgrozījumu, un plānots, ka šogad tas varētu būt par 3 miljoniem latu lielāks, sasniedzot 10,5 miljonus latu.

Dzelzsbetona konstrukciju ražotnes "Skonto Prefab" valdes priekšsēdētājas amatu atstājusi Ilona Strode, kuras vietā amatā stājies līdzšinējais rūpnīcas direktors Edgars Dūdums, savukārt par valdes locekļiem iecelti Kārlis Roznieks un Mareks Balodis – uzņēmuma "Skonto Prefab" projektu direktors. "Skonto Prefab" apgrozījums 2012.gadā bija 6,1 miljoni latu, bet prognozētais apgrozījums 2013.gadā ir 13-14 miljoni latu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!