Foto: Publicitātes attēli

Notikušas izmaiņas alus un bezalkoholisko dzērienu ražotāja un izplatītāja AS "Aldaris" valdes sastāvā – darbu valdē uzsāk "Carlsberg Baltic" personāla direktore Baltijā Elīna Aščuka.

Līdzšinējais valdes loceklis Aurimas Šimas turpinās pildīt savus pienākumus valdē, kā arī pārdošanas direktora amatā, savukārt, valdes locekle Lina Markevičiūte turpinās darbu "Carlsberg Baltic" finanšu direktores amatā. Stratēģiskas izmaiņas uzņēmuma darbībā netiek plānotas. Rotācija valdes sastāvā ir rutīnas prakse ar mērķi iesaistīt profesionāļus ar citu skatījumu un jaunām idejām, skaidro uzņēmumā.

Aščuka līdz šim bija atbildīga par HR funkcijas vadību Baltijas valstīs, savukārt pirms pievienošanās "Carlsberg Baltic" komandai viņa guvusi nozīmīgu pieredzi personāla vadības jomā Baltijas līmenī, strādājot "Premier Restaurants" Baltijas komandā. Kopumā Aščuka savā vairāk nekā 20 gadus ilgajā karjerā darbojusies dažādās nozarēs – no banku un valsts sektora līdz HoReCa uzņēmumiem.

"Uzņemoties valdes locekļa pienākumus, ar savu darbu sekmēšu uzņēmuma mērķu sasniegšanu, tostarp kļūšanu par iekārojamu darba devēju gan vietējā, gan starptautiskā līmenī, lai stiprinātu uzņēmuma pozīcijas Baltijas tirgū. Manas prioritātes būs darba vides uzlabošana, kā arī profesionālās izaugsmes un karjeras iespēju nodrošināšana mūsu darbiniekiem ne tikai Latvijas, bet arī Baltijas un "Carlsberg" grupas ietvaros," norāda Aščuka.

Valdes loceklis Aurimas Šimas AS "Aldaris" strādā vairāk nekā piecus gadus, apliecinot sevi kā veiksmīgu pārdošanas direktoru un detalizēti iepazīstot uzņēmuma struktūru, tradīcijas un kultūru. Savukārt finanšu direktore Lina Markevičiūte "Carlsberg Baltic" struktūrā strādā jau kopš 2008. gada, pārraugot finanšu procesus Latvijā un Baltijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!