Foto: Publicitātes attēli
Par nekustamā īpašuma ieguldījumu pārvaldes grupas "Capital Mill" jauno izpilddirektoru kļuvis Karels Loigu (Kaarel Loigu), par galvenajiem mērķiem izvirzot grupas ilgtspējīgu vadību un turpmāko attīstību Baltijas valstīs.

Turklāt līdz ar izpilddirektora maiņu notikušas izmaiņas arī "Capital Mill" valdē Latvijā.

""Capital Mill" ir ne vien spēcīgs nekustamā īpašuma tirgus spēlētājs, bet arī ambiciozs uzņēmums ar lielisku profesionāļu komandu. Būt par daļu no uzņēmuma veiksmes stāsta ir liels izaicinājums, taču es uzskatu, ka gūtā pieredze banku un vadības jomā man šeit būs ļoti noderīga. Es saskatu lielu potenciālu šī biznesa attīstībai visās trīs Baltijas valstīs un, iespējams, arī ārpus tām, tādēļ kopā ar komandu centīsimies pilnvērtīgi izmantot šīs iespējas," pauž Karels Loigu.

Loigu ir plašas zināšanas vadības un banku jomā un vairāk nekā 20 gadu pieredze ("DNB", "Hansapank/Swedbank" un citos uzņēmumos), un pēdējos trīs gadus viņš ir bijis Igaunijas bankas "Coop Pank" Korporatīvo finanšu departamenta vadītājs. Loigu aizstāj Igoru Molderu (Igor Mölder), kurš līdz šim pārraudzīja grupas vadību. Turpmāk Molders būs atbildīgs par investīciju piesaistīšanu un citu "Capital Mill" uzņēmumu attīstību.

Līdz ar grupas izpilddirektora maiņu notikušas izmaiņas uzņēmuma valdē Latvijā - K. Loigu un Ieva Grīnerte, "Capital Mill" vadītāja Latvijā, ir kļuvuši par valdes locekļiem. Stiprinot "Capital Mill" valdi Latvijā, uzņēmums paredz labāk īstenot akcionāru mērķus - uzlabot pakalpojumu sniegšanu un procesus uzņēmuma darbībā, kā arī nodrošināt pastāvīgu izaugsmi Baltijas tirgū.

"Mēs vēlamies paplašināt savu investīciju portfeli šeit, Latvijā, kā arī ar jaunā izpilddirektora palīdzību ciešāk sadarboties arī ar citiem Baltijas birojiem un izveidot vienotus standartus un procedūras, izmantojot katras valsts komandas unikālo pieredzi un zināšanas. Manuprāt, tas būs vērtīgi un ies roku rokā arī Latvijas komandas izaugsmes mērķiem," skaidro Ieva Grīnerte,"Capital Mill" vadītāja Latvijā.

Grīnerte uzņēmumam "Capital Mill" pievienojās 2017. gadā un strādā nekustamā īpašuma nozarē jau kopš 2003. gada, pārstāvot vairākus starptautiskus investorus. Ieva ir palīdzējusi izveidot "Colliers International" īpašuma pārvaldīšanas nodaļu Latvijā.

"Capital Mill" ir igauņu ieguldījumu uzņēmums, kas veic ieguldījumus komerciālā nekustamā īpašuma iegādē Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. "Capital Mill" pārvalda vairākus Baltijas projektus, kuru kopējā aktīvu vērtība ir aptuveni 350 miljoni eiro. Kopš 2017. gada Latvijas tirgū ir ieguldīts vairāk nekā 51 miljons eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!