Foto: DELFI

AS "Olainfarm" valde ir ievēlējusi meitas uzņēmuma "Tonus Elast" valdes priekšsēdētāja amatā Jevgeniju Fedjaņinu, un "Latvijas aptiekas" valdes priekšsēdētājas amatā ievēlēta līdzšinējā valdes locekle Marina Serpova, informē "Olainfarm".

Tāpat no "Tonus Elast" valdes atsaukta Dace Mihņenoka un Dzianis Panou, savukārt "Latvijas aptieka" amatu valdē atstājis Ilmārs Pajuste.

Fedjaņins ir pieredzējis komercijas jomā, iepriekš ieņēmis vairākus vadošus amatus Latvijā un ārzemēs. No 2016. līdz 2019. gadam darbojies komercdirektora un valdes locekļa amatā "Orkla Confectionery & Snacks Latvia". Guvis pieredzi arī tādās starptautiskās kompānijās kā "Monster Energy Europe" un "Nestlé Baltics".

Serpova "Latvijas aptieka" valdē darbojas kopš 2020. gada marta. Serpovai ir 18 gadu pieredze kā finanšu direktorei, kā arī uzņēmumu vadībā un finanšu pārvaldībā dažādās nozarēs gan Latvijā, gan ārvalstīs. Viņas darba pienākumos līdz šim attīstījusi prasmes komandas vadībā un motivācijas veicināšanā, finanšu un grāmatvedības jautājumos.

Fedjaņinam un Serpovai nav "Olainfarm" akciju, kā arī kapitāldaļas un amati citos uzņēmumos.

"Olainfarm" valdes priekšsēdētājs Jerūns Veitess norāda, ka mērķis ir turpināt stiprināt meitas uzņēmumu "Tonus Elast" un "Latvijas aptieka" vadības komandu. Attiecībā uz "Tonus Elast" uzņēmumam ir ambiciozi plāni izaugsmei, sasniedzot jaunus noieta tirgus, tai skaitā Eiropā, Arābijas pussalā, Āzijā un Dienvidamerikā un attīstot jaunus produktus. Tāpat tiek plānots sasniegt jaunus klientus, izmantojot arī digitālos tirdzniecības kanālus.

"Tonus Elast" ražo elastīgos medicīniskos izstrādājumus, savukārt "Olainfarm" piederošajā aptieku tīklā "Latvijas aptieka" 2019. gadā darbojās 68 aptiekas 20 Latvijas pilsētās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!