Foto: DELFI

Veiktas izmaiņas radiostaciju īpašnieka "Radio SWH" padomē, liecina datubāzes "Lursoft" informācija.

Tajā norādīts, ka par "Radio SWH" padomes priekšsēdētāju iecelta Krievijas pilsone Tatjana Tolstaja (Tatiana Tolstaya), bet par padomes locekli iecelta Iveta Kūliņa. Savukārt Filips Rubenis, kurš līdz šim darbojās padomes locekļa amatā, iecelts par padomes priekšsēdētāja vietnieku.

Darbu "Radio SWH" padomē atstājuši tās locekļi Stīvens Keins (Stephen Kane) un Džērveisa Slovija (Gervaise Slowey).

Izmaiņas Komercreģistrā iegrāmatotas trešdien.

Aģentūra BNS jau rakstīja, ka Īrijas mediju uzņēmums "Communicorp" septembrī pārdeva tam piederošās Latvijas radiostaciju īpašnieka "Radio SWH" akcijas Igaunijas kompānijai "Cinamon Holding".

"Cinamon Holding", kura īpašnieks ir Krievijas uzņēmējiem piederošā kompānija "DLT Capital", pārvalda kinoteātru tīklu Baltijas valstīs.

Pašlaik "Radio SWH" Latvijā pieder piecas radiostacijas - "Radio SWH", "Radio SWH Plus", "Radio SWH Rock", "Spin FM", "SWH Gold". Uzņēmums ir dibināts 1993.gadā un ir viena no pirmajām privātajām radiostacijām Latvijā.

Pēc datubāzes "Lursoft" informācijas, "Communicorp" piederēja 50,00011% "Radio SWH" akciju, savukārt 49,99989% akciju īpašnieks ir uzņēmums "Radio reklāmas tirdzniecība". Šie dati gan var nebūt precīzi, jo "Radio SWH" ir akciju sabiedrība un tām akcionāru saraksta iesniegšana Uzņēmumu reģistrā nav obligāta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!