Foto: Shutterstock

Tūroperators "Novatours" paplašinājis savu aviopartneru loku, turpmāk daļu savu plānoto lidojumu pārvadājumu uzticot "Freebird Airlines", liecina tā sniegtā informācija.

"Freebird Airlines" ir 2000. gadā dibināta Turcijas aviosabiedrība, kas darbojas Eiropā un Tuvajos Austrumos. Tai ir trīs pamatdarbības: pasažieru/kravas transports, inženierija un apkope un lidojumu apkalpes apmācība. Šīs darbības tiek veiktas saskaņā ar Turcijas Civilās aviācijas ģenerāldirektorāta noteikumiem.

Pateicoties jaunizveidotajai sadarbībai, "Novatours" pievieno papildu lidojumus uz Turciju augustā, septembrī un oktobrī.

"Novatours" pārdošanas daļas vadītāja Sanda Roze pauž - "pozitīvs aspekts ir tas, ka klienti atkal dod priekšroku ceļojumu rezervēšanai agrāk – gada sākumā vidējais periods starp rezervāciju un ceļojuma datumu bija pusotrs mēnesis, un tagad tas ir pieaudzis līdz diviem un vairāk mēnešiem. Baltijas grupas ietvaros otrā pusgada sākumā mēs apkalpojām vairāk ceļotāju nekā visa pagājušā gada laikā".

Tāpēc tūroperators vienlaikus vērš ceļotāju uzmanību - tā kā tūrisma nozare šobrīd piedzīvo strauju augšupeju pēc Covid pandēmijas izraisītās ceļošanas pauzes, pieprasījumus ir liels. Un ceļošana rudenī šobrīd ir tikpat populāra kā ceļošana vasarā. Lai iegūtu labākus ceļojumu piedāvājumus par labākām cenām ir vērts ceļojumus rezervēt laicīgi, tādējādi garantējot sev vēlamus atpūtas nosacījumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!