Foto: Zilgma Kukle/LETA

Būvmateriālu tirgotājs SIA "OK Būvmateriāli" aizvadītajā gadā palielinājis apgrozījumu līdz 11,75 milj. eiro, kas ir pieaugums par 45,3%, salīdzinot ar 2020.gadu, izriet no "Lursoft" Klientu portfeļa datiem. Arī šogad tas plāno palielināt apgrozījumu.

Efektīvi uzraugot naudas plūsmu un izmaksas, 2021.gadu būvmateriālu tirgotājs noslēdzis ar 1,15 milj. eiro lielu peļņu pēc nodokļu nomaksas. Tas ir teju trīs reizes vairāk nekā uzņēmums nopelnīja 2020.gadā.

"Lursoft" pieejamā informācija rāda, ka uzņēmums pagājušajā gadā arī uzvarējis piecos publisko iepirkumu konkursos.

2021.gadā SIA "OK Būvmateriāli" nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksājis 1,3 milj. eiro. Uzņēmumā pērn bija nodarbināts 41 strādājošais.

Šogad SIA "OK Būvmateriāli" plāno nostiprināt savu vietu vietējā tirgū, kā arī pielāgojoties tirgus un valstī esošajai Covid-19 situācijai, piedāvāt un ieviest jaunus produktus, paplašināt preču sortimentu un pakalpojumu spektru. 2022. gadā SIA "OK Būvmateriāli" plāno palielināt apgrozījumu.

1998.gadā reģistrētā būvmateriālu tirgotāja SIA "OK Būvmateriāli" kapitāldaļu turētāji ir Ojārs Bite, Gundars Spalis, Sandra Treija un Jānis Vītols. SIA "OK Būvmateriāli" pieder 33,33% kapitāldaļu būvniecības uzņēmumā SIA "TRAPI".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!