Foto: LETA

Farmācijas uzņēmums AS "Olainfarm" sācis tam piederoša veselības centra "Olainmed" rekonstrukciju Olainē, investējot 350 tūkstošus eiro, portālu "Delfi" informē uzņēmuma pārstāve Dana Hasana.

Uzņēmumā skaidro, ka rekonstrukcijas darbi paredz telpu paplašināšanu un modernizēšanu, pielāgojot tās mūsdienīgas pacientu veselības aprūpes standartam, tostarp tiks modernizēta stomatoloģijas nodaļa, paplašināta rehabilitācijas un fizikālās medicīnas nodaļa, kā arī izveidoti jauni kabineti ārstiem.

Tāpat uzņēmuma pārstāve informē, ka rekonstrukcijas darbi sadalīti pa kārtām, tāpēc veselības centrs turpinās savu darbu un netiks slēgts. Būvdarbi sākušies šajā nedēļā, tos plānots pabeigt līdz 2020. gadam.

Rekonstrukcijas rezultātā veselības centrs varēs piedāvāt plašāku izmeklējumu un pakalpojumu klāstu Pierīgas reģiona iedzīvotājiem, īpašu uzmanību veltot tieši Olaines novada cilvēkiem. Turklāt pēc remontdarbu beigām savas durvis pirmajā stāvā pacientiem vērs vaļā jauna moderna stomatoloģijas nodaļa, kurā būs pieejami zobu ārstēšanas, protezēšanas, kā arī zobu higiēnas pakalpojumi gan bērniem, gan pieaugušajiem, atklāj "Olainmed" valdes priekšsēdētaja Viktorija Zefīrova-Tačinska.

Centra valdes priekšsēdētāja arī skaidro, ka veselības centra otrajā stāvā tiks paplašināta rehabilitācijas un fizikālās medicīnas nodaļa, piedāvājot plaša spektra rehabilitācijas un veselības atjaunošanas pakalpojumus visām pacientu grupām, tostarp sirds slimniekiem, cilvēkiem ar lieko svaru un pēc traumām, viegliem insultiem un kustību traucējumiem, gan individuāli, gan nelielās grupās.

Pakāpeniski šo nodaļu plānots aprīkot arī ar modernu aparatūru, kura līdz šim bija pieejama tikai Jelgavā vai Rīgā, un ir pierādījusi savu efektivitāti pacientu rehabilitācijā. Īpaša uzmanība nākotnē tiks veltīta arī sportistu un bērnu rehabilitācijas iespējām, pauda Zefīrova-Tačinska.

Uzņēmumā atklāja, ka gada laikā "Olainmed" divkāršojis tajā pieejamo pakalpojumu skaitu, piedāvājot Olaines iedzīvotājiem gandrīz visu specialitāšu ārstu konsultācijas, tostarp gastroenterologa, ķirurga, neirologa, rehabilitologa, kardiologa, proktologa, oftalmologa, ginekologa un otolaringologa. Rezultātā apkalpotu pacientu skaits, salīdzinot ar 2016. gadu, audzis par 30%.

Jau tika ziņots, ka "Olainfarm" 2017. gada 21. jūlijā reģistrēta kā SIA "Olaines veselības centrs" vienīgā īpašniece, iegādājoties veselības centru Olaines pašvaldības rīkotajā izsolē. No šī gada janvāra veselības centra nosaukums tika mainīts uz "Olainmed".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!