Foto: Publicitātes attēli
Sekojot pieprasījumam iegādāties pārtikas produktus attālināti, sākot no šīs nedēļas visu "Orkla Latvija" pārstāvēto zīmolu produkciju iespējams pasūtīt uzņēmuma interneta veikalā, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.

"Šī ir dabiska biznesa attīstība ar mērķi nodrošināt mūsu patērētājiem kvalitatīvu iepirkšanās pieredzi caur labi attīstītu preču iegādes, piegādes un norēķinu platformu tieši no ražotāja," uzsver "Orkla Latvija" valdes priekšsēdētājs Toms Didrihsons.

"Orkla Latvija" interneta veikalā pieejami produkti tādās kategorijās kā saldumi, šokolāde, cepumi, konservējumi, čipsi un sāļās uzkodas, gatavie ēdieni, mērces un kūkas. Papildus tam internetveikalā pircēji var iegādāties kādu no "Orkla Latvija" piedāvātajām dāvanām, kas kopā ar personalizētu kartīti tiek nosūtīta tās saņēmējam jebkurā vietā Latvijā.

Pasūtītās preces varēs saņemt ar piegādi visā Latvijā. Par pasūtījumu interneta veikalā iespējams norēķināties ar bankas pārskaitījumu vai maksājuma karti.

"Orkla Latvija" pārstāv un attīsta tādus zīmolus kā "Laima", "Selga", "Staburadze", "Ādažu Čipsi", "Taffel the Original Snacks", "Pedro", "Spilva", "Gutta", "Everest", "Latplanta" un daudzus citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!