Foto: LETA

2021. gada otrā ceturkšņa laikā gaidāmas izmaiņas AS "HansaMatrix" vadībā, liecina paziņojums "Nasdaq Riga".

Par kompānijas valdes priekšsēdētāju tiks iecelts operacionālais vadītājs un valdes loceklis Jānis Sams. Izmaiņas stāsies spēkā pēc visu normatīvo prasību izpildes.

"HansaMatrix" dibinātājs Ilmārs Osmanis turpinās strauji attīstīt "LightSpace Technologies" kā šī uzņēmuma dibinātājs un pašreizējais valdes priekšsēdētājs, un joprojām paliks nozīmīgs "HansaMatrix" akcionārs, skaidrots ziņojumā. Sagaidāms, ka ikgadējā akcionāru sapulcē 2021. gada 26. maijā, tiks ievēlēta sabiedrības padome jaunā sastāvā.

Jānis Sams "HansaMatrix" pievienojās 2020. gada jūnijā kā operacionālais vadītājs. Viņa iepriekšējā profesionālā pieredze ir bijusi elektronikas ražošanā kā funkciju menedžerim starptautiskos uzņēmumos, piemēram, labi zināmajā "Schneider Electronics".

Sams darbojas arī Latvijas Elektrotehnikas un elektronikas rūpniecības asociācijas valdē. Viņš ieguvis Latvijas Tehniskās Universitātes Maģistra grādu visaptverošā kvalitātes vadībā, kā arī inženiera grādu ražošanas automatizācijā. Pašlaik Samam nepieder "HansaMatrix" akcijas un personāla opcijas.

"Esmu veltījis 20 gadus ceļojumam, kurā "HansaMatrix" no jaunuzņēmuma ir kļuvis par vadošo reģionālo elektronikas sistēmu līgumu ražotāju. Šajā brīdī tehnoloģiju un ražošanas kompetence ir kļuvusi arvien nozīmīgāka, un es pilnībā ticu uzņēmuma nepārtrauktai attīstībai jaunās komandas vadībā. Turpmāk, ar tādu pašu enerģiju un redzējumu, kāds man bija "HansaMatrix", lielāko uzmanības daļu veltīšu mūsu asociētā uzņēmuma "LightSpace Technologies" attīstībai, ar mērķi kļūt par globālu veiksmes stāstu tās tehnoloģiju telpā," norāda Osmanis.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!