Foto: Publicitātes foto

Latvijas tenisiste Jeļena Ostapenko daļu no savā karjerā nopelnītajiem sešiem miljoniem eiro plāno ieguldīt nekustamajā īpašumā. Sportiste ir nolēmusi investēt vienā no lielākajiem dzīvojamo ēku projektiem Rīgā "Mežaparka rezidences".

"Šis būs mans nozīmīgākais finansiālais ieguldījums, un esmu pārliecināta par izdarīto izvēli. Arī viens no pelnošākajiem tenisistiem pasaulē – Rodžers Federers – visbiežāk savus līdzekļus investē nekustamajā īpašumā, viņam pieder modernas villas Šveicē un Dubaijā. Šobrīd vēl neesmu pieņēmusi galīgo lēmumu par kāda konkrēta īpašuma iegādi, bet uzmanību piesaistīja mūsdienu arhitektūras villu projekti, kas līdzinās projektiem pasaules pilsētās," preses paziņojumā norāda Ostapenko.

Mežaparkam ir izveidota jauna daļa "Mežaparka rezidences", kas ne tikai iekļaujas esošajā Mežaparka ainavā, bet arī to papildina ar savu 31 hektāru plašo teritoriju. Projekta koncepcijas autors ir arhitekts Andris Kronbergs, tās pamatā ir ideja, kas esošo Mežaparka apbūvi ļauj apvienot ar mūsdienīgu dizainu un komfortu.

Jau rakstījām, ka Ostapenko oktobrī piedalījās pirmajā "Ladies Club" jeb "Lēdiju kluba" pasākumā, kas norisinājās tieši "Mežaparka rezidencēs", villā "Corylus". Tajā vienkopus bija sanākušas panākumiem bagātas sievietes, kuras sevi veiksmīgi pierādījušas gan uzņēmējdarbībā un citās sfērās, gan ietekmīgos un vadošos amatos. Lēdijām cita starpā bija iespēja ar virtuālās realitātes palīdzību izzināt, kā tuvākajā nākotnē tiks apbūvēta vide ap savrupnamu.
Līdz šī gada beigām projektā tiks pabeigtas divas jaunas savrupmājas un viena dvīņu māja. 2019. gada vasarā tiks nodotas ekspluatācijā pirmās dzīvokļu un rindu mājas. Tāpat "Mežaparka rezidencēs" tiek būvēta biroju ēku, kā arī privātai apbūvei piedāvāti dažādu platību zemesgabali.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!