Foto: Publicitātes attēli

Nekustamo īpašumu attīstītājs “Bonava Latvija” šī gada novembrī nodevis ekspluatācijā vēl divas daudzdzīvokļu ēkas jauno mājokļu projektā “Fjordi”, tādējādi noslēdzot visa projekta būvniecību. Projekta būvniecībā un teritorijas labiekārtošanā kopumā ieguldīti 13,5 miljoni eiro.

Jaunais dzīvojamo māju komplekss atrodas Ganību dambī Rīgā un sastāv no trim sešu stāvu daudzdzīvokļu ēkām ar kopumā 150 vienas līdz četru istabu dzīvokļiem platībā no 41 līdz 90,2 kvadrātmetriem.

Jauno mājokļu projekta "Fjordi" būvniecība tika uzsākta 2019. gadā, apbūvi realizējot divās kārtās. Kā pirmā 2020. gada nogalē tika uzbūvēta un nodota ekspluatācijā sešu stāvu dzīvojamā ēka ar 60 dzīvokļiem Ganību dambī 9, savukārt otrās ēkas un trešās ēkas ar kopā 90 dzīvokļiem būvdarbi Ganību dambī 11 un 11A tika pabeigti šī gada novembrī.

"Lai arī pēdējos gados Covid-19 ietekmē ir pieaugusi cilvēku interese par dzīvi piepilsētās un lauku reģionos, Rīga un Rīgas centrs nav zaudējis savu aktualitāti un elitāro statusu, līdz ar to mājokļi galvaspilsētas centra apkaimēs joprojām ir augsti pieprasīti," pauž "Bonava Latvija" pārstāvis Kaspars Ekša.

Projekta "Fjordi" dzīvokļos ierīkota zemgrīdas apkures sistēma, nodrošinot papildu telpu uz ierasto radiatoru rēķina. Visi dzīvokļi aprīkoti ar gaisa apmaiņas sistēmu ar rekuperācijas funkciju. Lielgabarīta un sezonālas lietošanas mantu uzglabāšanai ēku pagrabstāvos iekārtotas slēdzamas mantu noliktavas.

Projekta pagalmā ierīkota autostāvvieta 133 automašīnām un izbūvētas vairākas atpūtas zonas ar grila vietām un bērnu rotaļu laukumiem. Teritorijā ierīkotas arī vairākas velosipēdu novietnes, savukārt elektroauto īpašnieku vajadzībām pagalmā pieejamas divas autostāvvietas ar elektrouzlādes iespēju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!