Foto: Publicitātes attēli
Noslēgušies pirmās kārtas būvniecības un labiekārtošanas darbi "Vastint Latvia" attīstītajā dzīvojamajā kvartālā "Lindenholma", informē uzņēmuma pārstāvji.

Projekta pirmās kārtas ietvaros izbūvētas sešas dzīvojamās ēkas ar 209 dažādas konfigurācijas dzīvokļiem, bet kopumā "Lindenholmā" plānoti vairāk nekā 660 dzīvokļi 19 ēkās.

"Lindenholma" ir jauns "premium" klases dzīvojamais kvartāls Rīgas un Mārupes robežvietā – starp Kārļa Ulmaņa gatvi, Malduguņu ielu un Daibes ielu. Pirmās kārtas ietvaros izbūvētas sešas dzīvojamās ēkas ar 107 dzīvokļiem un 12 apartamentiem īrei un 90 dzīvokļiem pārdošanai, kā arī neliela ēka ar komerctelpām – vīna studijai.

Ēku iekšpagalmos ir izveidotas aktīvās atpūtas zonas ar četriem spēļu laukumiem bērniem un jauniešiem, āra trenažieriem, sporta laukumiem un piemājas teritoriju rāmai atpūtai. "Lindenholmā" iestādīti vairāk nekā 100 koki un 14 400 dažādu krūmu un augu. Katram dzīvoklim ir līdz pat 13,6 m2 liels balkons, pilsētvillu tipa ēkās – līdz 46 m2 terases.

Lindenholmas projekta autori ir SIA "Didrihsons arhitekti" komanda Gata Didrihsona un Anša Klīdzēja vadībā, būvprojekta tehnisko izstrādi vadījuši Arvīds Līkops un Kristaps Blaubergs no SIA "Linia", ēku interjeru autors – Svjatoslavs Aļeiņikovs no SIA "in4 design ideas", būvdarbu ģenerāluzņēmējs – SIA "Deprom LV", par būvuzraudzību rūpējās SIA "Forma 2". Teritorijas labiekārtojuma projektu izstrādājuši SIA "Labie koki", bet labiekārtošanas darbus veikuši SIA "Pēterdārzs" speciālisti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!