Foto: Shutterstock

Pagarināta pieteikšanās radošās izcilības festivālam "Adwards 2018", informēja festivāla rīkotāju "Latvian Art Directors Club" izpilddirektore Annija Mežgaile.

Pieteikšanās termiņš pagarināts no 12. augusta līdz 17. augustam.

Mežgaile norādīja, ka pieteikšanās pagarināta, jo dalībnieki festivālā piesakās ar vairākiem darbiem, līdz ar to nepieciešams papildu laiks, lai organizētāji apkopotu un sagatavotu pieteiktos darbus festivālam.

Jau vēstīts, ka radošās izcilības festivāls "Adwards 2018" aktualizēs eksistenciālo jautājumu par mākslīgā intelekta ietekmi uz radošajām industrijām. Darbus aicināti iesniegt visi, kas rada idejas "ar" un "caur" - iepakojumu dizainerus, reklāmas profesionāļus, grafikas dizainerus, tekstu autorus, digitālos meistarus, fotogrāfus, mākslinieciskos direktorus, režisorus un operatorus, animatorus.

"Adwards 2018" iesniegtajiem darbiem jābūt realizētiem laika posmā no 2017.gada 16.augusta līdz 2018.gada 12.augustam. Konkursā aicina pieteikties gan aģentūras ar vairākiem darbiem, gan brīvmākslinieki ar vienu - prioritārais kritērijs ir kvalitāte. Darbus var iesniegt tādās kategorijās kā "Integrētās kampaņas", "Film & radio", "Interaktīvie un digitālie risinājumi, "Printart un dizains", "Vides reklāma", "Zīmola identitāte", "Sabiedriskās attiecības jeb PR", "Netradicionālā komunikācija", "Branded content & entertainment" un "Pasākumi".

"Latvian Art Directors Club" rīkotajā festivālā notiks arī radošā direktora, tekstu un grāmatu autora Deiva Trota lekcija, kas stāstīs par radošās industrijas aizkulisēm un padomiem.

Festivāla konference un noslēguma apbalvošanas ceremonija notiks 31.augustā viesnīcā "Radisson Blue Latvia".

Festivāls norisinās trīspadsmito gadu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!