Foto: LETA

Rīga, 22.jūl., LETA. Par informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) pakalpojumu sniedzēja SIA "Bite Latvija" valdes priekšsēdētāju 21.jūlijā kļuvis Prans Kuisis, liecina informācija "Firmas.lv".

Kuisis amatā nomaina līdzšinējo valdes priekšsēdētāju Ņikitu Sergijenko.

Vienlaikus " Bite Latvija " valdes locekļa amatu 21.jūlijā atstājis Kaspars Buls, un valdei pievienojies Arūns Mickevičs.

Uzņēmuma valdē darbojas arī Anna Fadejeva un Arūns Dūda.

Jau ziņots, ka Kuisis šā gada jūnijā kļuva par Baltijas telekomunikāciju un mediju uzņēmuma " Bite grupa" jauno grupas vadītāju.

" Bite Latvija " 100% kapitāldaļas pieder " Bite Lietuva", kas ir starptautiskās aktīvu pārvaldīšanas kompānijas "Providence Equity Partners" uzņēmums. Savukārt " Bite Latvija " patiesā labuma guvēji ir Lielbritānijas pilsonis Džons Karls Hāns un ASV pilsonis Džonatans Milsons Nelsons.

" Bite Latvija " koncerna apgrozījums 2021.gadā, salīdzinot ar 2020.gadu, pēc kompānijā vēstītā, pieauga par 12,5%, sasniedzot 135,4 miljonus eiro, savukārt EBITDA jeb peļņa pirms procentu, nodokļu, amortizācijas un pēc nomas atskaitījumiem 2021.gadā sasniedza 37 miljonus eiro, kas ir par 8,2% vairāk nekā 2020.gadā.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka 2020.gadā " Bite Latvija " koncerns strādāja ar 136,099 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 19,7% vairāk nekā gadu iepriekš, bet koncerna peļņa samazinājās par 16,9% un bija 15,879 miljoni eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!