Foto: Publicitātes foto
Starptautiskās uzņēmumu grupas "Civinity" Latvijas reģiona vadītāja amatā iecelts Jona Saluvērs, kurš arī darbosies "Civinity" Latvijas reģiona uzņēmumu valdēs, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.

Jona Saluvēra galvenais uzdevums būs stiprināt uzņēmumu grupas pozīcijas Latvijas tirgū un nodrošināt "Civinity" grupas attīstības un darbības stratēģiju Latvijas reģionā. Tāpat viņa uzdevumos ietilps uzlabot klientu servisu un paplašināt pakalpojumu piedāvājumu.

"Attīstība un stabila līdera vieta Latvijas tirgū ir daļa no uzņēmuma grupas stratēģiskā mērķa un esmu pārliecināts, ka mana līdzšinējā pieredze dažādu nozaru līderu uzņēmumu vadībā būs labs pamats "Civinity" grupas uzņēmumu Latvijā tālākai pilnveidošanai un mērķu sasniegšanai," norāda Saluvērs.

Pirms pievienošanās "Civinity" komandai, Saluvērs strādājis augsta līmeņa vadītāja amatos tādos uzņēmumos, kā "Omniva", "Nordic Aviation Group", "PJSC Ukrposhta" u.c. Izglītību biznesa vadībā ieguvis Stokholmas Ekonomikas augstskolā Rīgā.

"Civinity" ir starptautisks uzņēmums, kas piedāvā plaša spektra pakalpojumus nekustamo objektu pārvaldības, uzturēšanas un apsaimniekošanas jomā Lietuvā un Latvijā. "Civinity" grupa Latvijā pārvalda namu apsaimniekošanas, administrēšanas un uzturēšanas uzņēmumus Rīgā un Jūrmalā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!