Foto: Publicitātes foto
No 2022. gada 1. februāra zvērināts advokāts Edgars Lodziņš kļuvis par "Cobalt" Latvijas biroja partneri, informē biroja pārstāvji.

Lodziņš ir 41. "Cobalt" Baltijas biroju apvienības partneris, pievienojoties banku un finanšu tiesību prakses grupas vadības komandai, lai veicinātu tālāku prakses attīstību un stiprinātu tās pozīcijas Baltijas valstu reģionā.

"Edgars Lodziņš birojā praktizē gandrīz 15 gadus un kopš pirmās dienas viņa degsme, mērķtiecība un profesionalitāte ir bijusi izcils piemērs citiem biroja kolēģiem. Mums ir bijusi iespēja sekot līdzi viņa veiksmīgajam karjeras izaugsmes ceļam, vērojot, kā viņš soli pa solim pilnveido savas zināšanas un nostiprina savu reputāciju banku un finanšu jomā. Edgars iemieso "Cobalt" vērtības un korporatīvās kultūras augstākos standartus, tāpēc mēs esam pilnīgi pārliecināti par viņu kā vērtīgu papildinājumu Latvijas biroja partneru grupai," saka "Cobalt" Latvijas biroja vadošais partneris Lauris Liepa.

Starptautiskās juridisko pakalpojumu tirgus izpētes aģentūras "Chambers & Partners, Legal 500 un IFLR1000" ierindo Lodziņu starp Latvijas vadošajiem ekspertiem banku un finanšu tiesībās. Savas prakses laikā Lodziņš bijis iesaistīts vairāku reģionā nozīmīgu finansēšanas, vērtspapīru un uzņēmumu iegādes un pārņemšanas darījumu īstenošanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!