Foto: Publicitātes attēli
Sabiedrisko attiecību aģentūras "Golin Riga" radošais direktors Dāvis Dāvids Sakne ir kļuvis par uzņēmuma līdzīpašnieku, informē uzņēmuma pārstāvji.

Tādējādi sabiedrisko attiecību aģentūras "Golin Riga" akcionāru sastāvā turpmāk būs valdes priekšsēdētājs Arnis Vērzemnieks, radošā komunikācijas grupa "McCANN" un jaunais līdzīpašnieks Dāvis Dāvids Sakne.

"Sabiedrisko attiecību nozarē tas ir unikāls gadījums, ka radošais direktors kļūst par aģentūras partneri. Akcionāri augstu novērtē Dāvja ieguldījumu. Kopā ar komandu ir radītas daudzas kampaņas, kas palīdzējušas sasniegt turbulences izrāvienu, izaugot līdz 30 cilvēku komandai, un divas reizes iegūt Baltijas labākās aģentūras godu. Šāds notikums rada industrijai nepārprotamu vēstījumu – "Golin Riga" pieder Latvijas radošākās aģentūras tituls, tāpēc turpināsim vēl straujāk attīstīt integrētus komunikācijas virzienus," pārliecību pauž sabiedrisko attiecību aģentūras "Golin Riga" līdzīpašnieks un valdes priekšsēdētājs Arnis Vērzemnieks.

Sakne kopš 2017. gada ir sabiedrisko attiecību aģentūras "Golin Riga" radošais direktors. Iepriekš strādājis mediju vidē, veicot radošā direktora un galvenā redaktora amata pienākumus tādos sabiedrībā pazīstamos žurnālos kā "FHM" un "SIN".

"Robeža starp PR aģentūru un radošo aģentūru Eiropā jau sen ir zudusi, nākotne ir radošos biznesa risinājumos. Kamēr nozare Latvijā mainās lēni, mums ir jākustas ātrāk un jāinvestē radošumā, lai spētu caursist troksni, kas ar katru mirkli medijos kļūst skaļāks," uzsver "Golin Riga" radošais direktors un līdzīpašnieks Dāvis Dāvids Sakne, piebilstot, ka līdz ar jauno amatu palielināsies atbildība, lai aģentūra saglabātu vadošo pozīciju Baltijas tirgū.

Kā norāda Vērzemnieks, patlaban aģentūras komandu papildina spēcīgi profesionāļi, to skaitā viens no vadošajiem "McCANN" grupas zīmolu stratēģiem Bruno Vāvers, influenceru eksperts Deniss Ševeļovs, klientu attiecību direktore ar 15 gadu pieredzi reklāmas jomā Sabīne Rapa, kā arī biznesa attīstības direktore Linda Liepiņa, kura iepriekš vadījusi sabiedrisko attiecību aģentūru "KPMS & Partneri".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!