Foto: Publicitātes foto

Bogdans Benčaks, apdrošināšanas sabiedrības "ERGO" valdes loceklis Baltijas valstīs, iecelts par jauno valdes priekšsēdētāju, portālu "Delfi" informēja kompānijas pārstāvji.

Šāds lēmums, kā skaidro uzņēmums, pieņemts sakarā ar līdzšinējā "ERGO" valdes priekšsēdētāja Dr. Kestuta Bagdonaviča izvēli no 2018. gada 1. novembra uzņemties jaunus profesionālos pienākumus, pievienojoties "ERGO International" AG Vācijā.

"Man ir gods pārņemt pienākumus no Dr. Bagdonaviča, kurš ir bijis spēcīgs līderis un kopā ar savu komandu sasniedzis teicamus rezultātus Baltijas valstīs. ERGO ir nozīmīgs tirgus spēlētājs visās trijās Baltijas valstīs ar stabilu divciparu tirgus daļu visās biznesa līnijās, ar spēcīgām vērtībām un uzņēmuma kultūru, un entuziasma pilniem kolēģiem. Man būs patiess prieks strādāt roku rokā ar Baltijas komandu," atzīmē Bogdans Benčaks.

Bogdans Benčaks laikā no 2014. gada līdz 2017. gadam bija AAS "Balta" valdes priekšsēdētājs Latvijā (PZU SA Grupa). Pirms tam viņa pārraudzībā bija ārvalstu operāciju, biznesa attīstības, korporatīvās vadības un grupas organizācijas departamenti.

Oficiāli jaunos pienākumus Bogdans Benčaks sāka pildīt no 2018. gada 1. novembra.

Apdrošināšanas sabiedrības "ERGO" valdē Baltijas valstīs ir pieci valdes locekļi: Bogdans Benčaks, Tarmo Kolls, Mareks Ratniks, Ingrīda Ķirse, Tadašs Dovbīšs.

Ziņots, ka "Ergo" peļņa 2017. gadā sasniedza 8,6 miljonus eiro, 2016. gadā tie bija 4,5 miljoni eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!