Par starptautiskā audita, nodokļu un biznesa konsultāciju uzņēmuma "KPMG Baltics" partneri Latvijā kļuvusi Ilze Berga, informēja uzņēmuma pārstāvji.

Bergas galvenā atbildības joma būs nodokļu konsultāciju nodaļas vadība. Līdz šim Berga bijusi "KPMG Baltics" direktore nodokļu konsultāciju nodaļā.

Bergai ir vairāk nekā 15 gadu pieredze nodokļu konsultāciju jomā, strādājot ar dažādiem nodokļu jautājumiem, īpaši specializējoties starptautisko tiešo nodokļu piemērošanā, transfertcenu jomā, kā arī nodokļu strīdu risināšanā.

Bergai ir Rīgas Ekonomikas augstskolā ("SSE Riga") iegūts bakalaura grāds ekonomikā un biznesā, maģistra grāds Eiropas studijās Latvijas Universitātē, kā arī iegūta profesionālā izglītība, kļūstot par Zvērinātu sertificētu grāmatvežu asociācijas ACCA biedru.

"KPMG Baltics" vadības komandas sastāvā ir arī vadošā partnere Armine Movsisjana, kā arī vēl trīs partneri – Evija Šturca, Stīvens Ostviks un Rainers Vilāns.

"KPMG Baltics" pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2019.gada 1.oktobra līdz 2020.gada 30.septembrim, strādāja ar 8,524 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 4,6% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa samazinājās 4,1 reizi – līdz 260 512 eiro.

Kompānija "KPMG Baltics" reģistrēta 1994.gada decembrī, un tās pamatkapitāls ir 35 000 eiro. Uzņēmuma īpašnieks ir Zviedrijas "KPMG". "KPMG Baltics" pamatdarbība ir revīzijas, nodokļu, darījumu konsultāciju, riska konsultāciju un vadības konsultāciju pakalpojums valsts un privātā sektora uzņēmumiem un privātpersonām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!