Foto: KPMG Baltics

Par starptautiskā audita, nodokļu un biznesa konsultāciju uzņēmuma "KPMG Baltics" partneri kļuvusi Evija Miezīte, ziņo KPMG pārstāve Lita Grafa.

Galvenās pārraudzības jomas jaunajai partnerei ir finanšu konsultācijas, uzņēmumu apvienošanas, pārdošanas darījumi, IT konsultācijas, kā arī inovatīvo pakalpojumu virzieni – datu analītika, mākslīgā intelekta projektu attīstīšana un citi.

"Sadarbojoties ar ekspertiem ārvalstīs un tepat Latvijā, ir redzams, kuri risinājumi sniedz biznesam vislielāko pievienoto vērtību. Tas ļauj mūsu klientiem būt soli priekšā saviem konkurentiem," viedokli pauž jaunā partnere Miezīte.

"Šobrīd īpaši aktuāli ir proaktīvi atbildēt uz IT drošības jautājumiem, kā arī ieviest datu analītikas rīkus ar jaunām tehnoloģiskām iespējām, kas palīdz pieņemt pamatotus lēmumus uzņēmumu vērtības celšanai, un procesu automatizācijas rīkus izmaksu ietaupīšanai un efektivitātes palielināšanai," papildina Miezīte.

"KPMG Baltics" vadības komandas sastāvā ir arī vadošā partnere Armīne Movsisjana, kā arī vēl divi partneri – Ondrejs Fikrle un Stīvs Austviks.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!