Foto: Publicitātes foto

Reklāmas aģentūras "McCann Rīga" biznesa attīstības direktore Ieva Danieljana kļuvusi par radošās komunikācijas grupas "McCann" Latvijas uzņēmumu līdzīpašnieci un valdes locekli, informē uzņēmums.

Komunikācijas grupas "McCann" Latvijas uzņēmumu valdē turpmāk strādās vadošais partneris un valdes priekšsēdētājs Kristaps Siliņš, grupas dibinātājs Ainārs Ščipčinskis, kā arī jaunā līdzīpašniece Ieva Danieljana.

Danieljanai ir 15 gadu pieredze komunikācijas nozarē, bet "McCann" pārmaiņu vadības komandai viņa pievienojās 2016. gadā. Kopš 2017. gada Danieljanas kompetence saistīta ar biznesa attīstības un izpilddirektores pienākumiem, savukārt patlaban viņa pārrauga grupas aģentūru sadarbības, starptautiskos projektus un nodrošina grupas kompāniju attīstību.

"Ar Ievu vadības komandā piecu gadu laikā esam spējuši kļūt par visstraujāk augošo aģentūru, ka arī divas reizes saņemt gada aģentūras titulu "Adwards" radošās izcilības festivālā. Mums ir vienots redzējums par attīstību, tāpēc ar Ievu kā holdinga partneri kļūstam spēcīgāki un esam gatavi paplašināties Baltijā un Skandināvijā," uzsver komunikācijas grupas "McCann" Latvijas uzņēmumu vadošais partneris un valdes priekšsēdētājs Kristaps Siliņš.

Siliņa skatījumā Danieljanas uzkrātās zināšanas ļaus komunikācijas grupas "McCann" Latvijas uzņēmumiem sasniegt ātrāku izaugsmi mārketinga, zīmolvedības, reklāmas, dizaina, sabiedrisko attiecību un digitālās komunikācijas jomās.

"Latvijas reklāmas pakalpojumu nozarē palielinās konkurence un Covid-19 izplatības ietekme, taču arī pērn pie tik izaicinošiem apstākļiem mums izdevās gadu noslēgt ar pozitīviem rezultātiem. Spējām pielāgoties izaicinājumiem, saglabāt pakalpojumu apjomu, papildināt klientu portfeli un finansiāli stabili noslēgt gadu. Pateicoties veiksmīgai meitasuzņēmuma "White Label" zīmolu stratēģijas komandas eksportspējai, palielinājām arī ārvalstu klientu portfeli un realizēto projektu apjomu. Esmu pārliecināta, ka šogad turpināsim paplašināt savu darbību jaunos tirgos," norāda grupas "McCann" Latvijas uzņēmumu jaunā līdzīpašniece un valdes locekle Ieva Danieljana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!