Foto: Publicitātes foto

Mazumtirdzniecības franšīzes tīkls SIA "Narvesen Baltija" par jauno rīkotājdirektori un valdes priekšsēdētāju pēc Katrīnes Judovicas atkāpšanās iecēlis Daci Dovidenu, kura darbu jaunajos amatos sāks 1. aprīlī, portālam "Delfi" pastāstīja "Narvesen" sabiedrisko attiecību konsultante Nadīna Erdmane.

Kā informē Erdmane, Dovidena iepriekš bijusi rīkotājdirektore mazumtirdzniecības grupas uzņēmumā "JYSK Baltic & Belarus". Viņai ir pieredze vadošos amatos dažādās mazumtirdzniecības ķēdēs, tostarp desmit gadu pieredze augstākā līmeņa vadībā starptautiskās komandās.

Judovica atkāpās pēc 15 gadiem rīkotājdirektores un valdes priekšsēdētājas amatā. "Reitan Convenience" izpilddirektors un "Narvesen Baltija" padomes priekšsēdētājs Johanness Sangness, paudis pateicību Judovicai par viņas 20 gadus ilgo darbu uzņēmumā.

Judovica turpinās darbu "Narvesen Baltija" kā padomes locekle. Viņa arī stāsies izpilddirektores amatā starptautiskajā jauniešu izglītības programmā "MOT Foundation", kurā viņas galvenais pienākums būs paplašināt programmas darbību visā pasaulē, iesaistot jaunas dalībvalstis, informēja Erdmane.

"Narvesen" darbojas Latvijā jau 21 gadu un pašlaik ir vadošais franšīzes tīkls mazumtirdzniecības sektorā ar vairāk nekā 230 tirdzniecības vietām, kas izvietotas 36 pilsētās un nodarbina vairāk nekā 650 cilvēku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!