Foto: Publicitātes attēli
Nekustamo īpašumu fonds "Baltic Horizon Fund" ir iecēlis Ivetu Priedīti par tirdzniecības centra "Galerija Centrs" vadītāju, informē fonda pārstāvji.

Priedītei ir ilggadīga tirdzniecības uzņēmumu vadītājas pieredze. T/c "Galerija Centrs" ir viens no nozīmīgākajiem īpašumiem "Baltic Horizon Fund" portfelī, tā vērtība šobrīd ir 67,4 miljoni eiro.

"Baltic Horizon Fund" no šī gada 1. marta ir iecēlis Ivetu Priedīti par tirdzniecības centra "Galerija Centrs" vadītāju. Priedīte ir ieguvusi biznesa vadības grādu (Executive MBA) Rīgas Biznesa skolā un Latvijas biznesa vidē ir labi zināma kā pieredzējusi tirdzniecības uzņēmumu vadītāja. Savas karjeras laikā viņa bijusi tirdzniecības centra "Olimpia" un modes un izklaides centra "Rīga Plaza" vadītāja.

"Šis ir pirmais gadījums Latvijā, kad "Baltic Horizon Fund" īpašumā esoša īpašuma vadītāju ieceļ fonds pats. Mēs priecājamies, ka Iveta Priedīte ir pievienojusies mūsu komandai un mēs esam pārliecināti, ka viņas vadībā centrs veiksmīgi iesoļos jaunajā tirdzniecības laikmetā Rīgas vecpilsētā," saka "Baltic Horizon Fund" valdes priekšsēdētājs Tarmo Karotams (Tarmo Karotam).

"Kopš bērnības "Universālveikals Centrs" man ir bijis tāda "iepirkšanās paradīze". Man patika tur iet, vērot preču izkārtojumu un daudzveidību un iepirkšanās procesu. Mans mērķis vadītājas amatā būs turpināt iesākto, popularizēt t/c "Galerija Centrs"," saka t/c "Galerija Centrs" vadītāja Iveta Priedīte.

T/c "Galerija Centrs" pirmo reizi tika atklāts 1938. gadā arhitekta Artūra Galindoma vadībā, bet renovēts un paplašināts – 2006. gadā. Tirdzniecības centrs ieskauj Rīdzenes ielu, kas ir izbūvēta par stiklotu pasāžu ar veikaliem, kafejnīcām un restorāniem. Īpašuma iznomājamā platība pārsniedz 20 tūkstošus kvadrātmetru.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!