Foto: F64
Otrdien, 13. aprīlī, reģistrētas izmaiņas SIA "Cintamani Baltic", kam pieder "Biotēkas" veikali un e-komercijas vietne, īpašnieku un arī valdes sarakstos. Līdz šim SIA "Cintamani Baltic" kapitāldaļu turētājs bija Nataļjai Borovikovai un Staņislavam Taraskinam piederošā SIA "Freehold", savukārt tagad par jauno SIA "Cintamani Baltic" īpašnieku kļuvusi lietuviešu kompānija "Bio Sala UAB", ziņo "Lursoft" Klientu portfelis.

Līdz ar kapitāldaļu turētāja maiņu "Cintamani Baltic" sniedzis informāciju, ka tā patieso labuma guvēju nav iespējams nav noskaidrot.

Līdz ar īpašnieka maiņu no "Cintamani Baltic" valdes atcelti uzņēmuma līdzšinējie patiesie labuma guvēji Nataļja Borovikova un Staņislavs Taraskins. Turpmāk tirgotāja valdē amatu ieņems Bernards Tautkus (Bernardas Tautkus).

Jānorāda, ka līdz ar kapitāldaļu turētāja maiņu "Cintamani Baltic" pamatkapitāls palielināts no 2,85 tūkstošiem eiro līdz 46,85 tūkstošiem eiro.

SIA "Cintamani Baltic" šobrīd reģistrētas 13 struktūrvienības.

2019. gadā "Cintamani Baltic" apgrozīja 3,94 miljonus eiro un pēc nodokļu nomaksas guva 264,69 tūkstošu eiro lielu peļņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!