Foto: "Latio"
Izsludināta cenu aptauja diviem SIA "Magnum Estate" piederošajiem nekustamajiem īpašumiem Ķīpsalā, Ogļu ielā. Tie ir kompakti dzīvokļi atjaunotā vēsturiskā koka namā.

Par aptauju ir paziņojis maksātnespējīgās AS "PNB Banka" maksātnespējas procesa administrators Vigo Krastiņš.

Dzīvoklis Ogļu ielā 28–15, Rīgā, ir 48,9 m2 liels; īpašuma sastāvā ir arī 489/7558 kopīpašuma domājamās daļas no būves un 489/7558 kopīpašuma domājamās daļas no zemes Tā īpašniekam ir noteiktas tiesības lietot vienu automašīnas stāvvietu. Nekustamā īpašuma novērtējums un cenu aptaujas sākumcena ir 93,13 tūkst. eiro.

Otrs nekustamais īpašums ir nedaudz mazāks dzīvoklis - 46,4 m2 platībā (Ogļu ielā 28–16), 464/7558 kopīpašuma domājamās daļas no būvēm un 464/7558 kopīpašuma domājamās daļas no zemes. Tas ir izīrēts uz noteiktu termiņu, īrnieks ir informēts par dzīvokļa pārdošanu. Nekustamā īpašuma novērtējums un cenu aptaujas sākumcena ir 79 tūkst. eiro.

Abu īpašumu hipotekārais kreditors ir "maksātnespējīgā PNB Banka". Pieteikšanās cenu aptaujai ir līdz 18. februārim.

Foto: "Latio"

Tā notiek sadarbībā ar kompāniju "Latio", kuras mājaslapā ar Ogļu ielas ēku lasāms: Pēc arhitekta Jāņa Alkšņa projekta 1902 gadā būvētais nams rekonstruēts 2010.gadā, saglabājot ēkas vēsturisko vērtību un ieviešot mūsdienīgas ērtības. Pret Daugavu vērsto dzīvokļu logos iedzīvotājiem paveras brīnišķīgs skats uz Rīgas vēsturisko daļu, bet ar sētu norobežotajā iekšpagalmā iespējams netraucēti baudīt atpūtu brīvā dabā, izmantojot koplietošanas namiņu ar terasi. Ēkai ir autnoma gāzes apkure, un dažos dzīvokļos īpaši omulīgu gaisotni rada kamīns. Visi dzīvokļi ir aprīkoti ar virtuves mēbelēm, virtuves tehniku un arī santehniku. Apdari vēlams atsvaidzināt ar kosmētisko remontu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!