Foto: LETA
Pārdod "Winergy" un "NBT Energy" piederošos vēja ģeneratorus, izmantojot cenu aptauju, liecina informācijas "PNB bankas" mājas lapā.

Cenu aptaujā tiek pārdots "Winergy" piederošais vēja ģenerators "AN Bonus SWT 2.3.-82", kas izgatavots 2005. gadā. Tā nominālā jauda ir 2,3 MW, rotora diametrs 82 metri, torņa augstums – 92 metri. Sākumcena ir 81 tūkstotis eiro.

Tāpat tiek pārdots "NBT Energy" piederošais vēja ģenerators "NEG Mikon NM92/2750", kas izgatavots 2003. gadā. Tā nominālā jauda ir 2,75 MW, rotora diametrs 92 metri, torņa augstums – 70 metri. Sākumcena ir 64 tūkstoši eiro.

Pārdošanā ir arī "NBT Energy" piederošais vēja ģenerators "NEG Mikon NM72/2000", kas izgatavots 2004. gadā. Tā nominālā jauda ir 2,0 MW, rotora diametrs 72 metri, torņa augstums – 64 metri. Sākumcena ir 60 tūkstoši eiro.

Mantas sākumcena ir norādīta bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN). Cenu pretendentam piedāvājot savu cenu par mantu, tā jāpiedāvā bez PVN. Piedāvātā cena ir apliekama ar PVN un apliekamā vērtība ir piedāvātā cena.

Mantas atrašanās vieta ir "Jaunarāji", Popes pagasts, Ventspils novads, kur to var arī apskatīt, iepriekš saskaņojot laiku.

Visām personām, kuras vēlas piedalīties ģeneratoru cenu aptaujā, līdz 2020. gada 6. novembra plkst. 23:59 jāiemaksā "Winergy" vai "NBT Energy" kontā drošības naudu 10% apmērā no to sākumcenas un jāiesniedz bankā saskaņā ar cenu aptaujas noteikumiem sagatavots iesniegums par dalību cenu aptaujā, kā arī jāiesniedz citi cenu aptaujas noteikumos norādītie dokumenti.

Ja persona vēlas piedalīties vairāku mantu pirkšanā, tad drošības nauda jāmaksā atsevišķi par katru Mantu, kā arī par katru mantu ir jāiesniedz atsevišķs iesniegums.

Iesniegums par dalību cenu aptaujā un tam pievienotie dokumenti ir iesniedzami "PNB bankā" Rīgā, Elizabetes ielā 15-2 vai uz bankas e-pastu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!