Foto: Publicitātes foto
Janvāra beigās uzņēmums, kura ieguldījumus pārvalda "Green Formula Capital" (GFC), iegādājies bijušās "Radiotehnikas" galveno ēku Rīgā ar kopējo platību 100 000 m2, informē uzņēmuma pārstāvji.

Ēkā atrodas Imantas tirgus. Ne pārdevējs, ne pircējs iegādes cenu neatklāj.

"Mēs uzskatām, ka nākotne ir saistīta ar veiksmīgu izklaides un pakalpojumu sektora attīstību, kur galvenā loma ir atrašanās vietai un infrastruktūrai ar ilgtspējīgas izaugsmes potenciālu. Mums ir labi zināmi kaimiņi – "Depo", "Damme", "McDonalds", pirmajā stāvā ir Imantas tirgus koncepcija. Plānojam piesaistīt daudz jaunu īrnieku, ar kuriem jau notiek pārrunas", komentēja Mēelis Šokmans, "GFC" vadošais partneris.

""Green Formula Capital" ir uz ilgtspējību un "zaļo pavērsienu" orientēta nekustamā īpašuma ieguldījumu pārvaldības firma, kas koncentrējas uz īpaši pielāgotiem ESG (vides, sociālās atbildības un pārvaldības) principiem, tos apvienojot ar "zaļā" finansējuma piesaisti ar mērķi palielināt aktīvu vērtību un likviditāti. "Green Formula Capital" darbības princips ir palielināt ieguldījumu vērtību, veicinot "zaļo" un ilgtspējīgo uzņēmējdarbību, skaidro uzņēmuma pārstāvji.

Darījumu atbalstīja "Colliers", un juridiskās konsultācijas sniedza ZAB "Vilgerts".

Kā liecina "Lursoft" dati, SIA "Imantas tirgus" apgrozījums 2020. gadā bija 442,7 tūkstoši eiro, bet peļņa – 902 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!