Foto: Shutterstock
Parfimērijas mazumtirgotāja SIA "Kristiana" apgrozījums 2020.gadā, salīdzinot ar gadu iepriekš, samazinājies par 15,10%, un bija 1,95 milj. eiro, šāda informācija atrodama "Lursoft" Klientu portfelī.

Iesniegtajā vadības ziņojumā uzņēmums norāda, ka apgrozījuma kritums saistīts ar Covid-19 ietekmi uz tirdzniecību. Finanšu gadu SIA "Kristiana" noslēgusi ar 17,23 tūkst. eiro zaudējumiem. Iepriekš ar zaudējumiem uzņēmums strādājis 2010.gadā.

Šogad parfimērijas mazumtirgotājs SIA "Kristiana" plāno saglabāt tirgus daļu ekskluzīvās kosmētikas tirdzniecībā, paplašinot preču sortimentu un apgūstot jaunas tirgus nišas, kā arī turpinot paplašināt sadarbību ar parfimērijas piegādātājiem.

2020. gadā SIA "Kristiana" bija darba devējs 23 cilvēkiem. "Lursoft" pieejamie dati rāda, ka lietuviešu UAB "Kristiana" piederošais uzņēmums vairākkārt izmantojis valsts sniegto atbalstu uzņēmumiem Covid-19 radītās krīzes seku pārvarēšanai. Uzņēmumam vairākkārt izmaksāti granti apgrozāmo līdzekļu plūsmas nodrošināšanai, tāpat arī izmaksātas subsīdijas darbinieku algām un pabalsti dīkstāvē esošajiem darbiniekiem.

Aizvadītajā gadā nodokļos tirgotājs samaksājis 425,83 tūkst. eiro.

"Lursoft" dati rāda, ka SIA "Kristiana" šobrīd reģistrētas piecas struktūrvienības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!