Foto: Publicitātes foto

Latvijā dibinātā dekorāciju kompānija “December Design” uzsāk savas darbības paplašināšanu Skandināvijas tirgū. Jau pērn 35% no kopējā uzņēmuma apgrozījuma veidoja eksports. Lai spertu pirmos soļus Skandināvijas valstu tirgu apgūšanā, uzņēmums piedalās Norvēģijas dizaina izstādē “Oslo Design Fair”.

"December Design" komanda līdz šim radījusi un īstenojusi vairāk nekā 100 oriģināla dizaina Ziemassvētku scenogrāfijas, tostarp lielāko vienapjoma Ziemassvētku vides dizaina konstrukciju Baltijas valstīs "Bētlemes zvaigzne", kas šobrīd aplūkojama Ogrē uz Baltijā lielākās klinšu kāpšanas sienas.

Viens no Liepājā bāzētā uzņēmuma turpmākajiem stratēģiskajiem mērķiem ir darbības paplašināšana ārvalstu tirgos, tādēļ "December Design" pārstāvji šonedēļ prezentē uzņēmumu lielākajā dizaina izstādē Norvēģijā – "Oslo Design Fair".

"Interesi par mūsu veidotājām oriģināldizaina scenogrāfijām ir izrādījuši arī potenciālie klienti Skandināvijas valstīs, tādēļ dalība lielākajā dizaina izstādē Norvēģijā ir būtisks tālākās uzņēmuma attīstības solis, kas ļaus mums uzsākt Skandināvijas tirgus apgūšanu. Skandināvija ir mūsdienīgs un inovatīvs tirgus, kurā darbojas uzņēmumi ar līdzīgām vērtībām kā mums – tādi, kas domā par ilgtspējīgiem un videi draudzīgiem risinājumiem," saka Kristaps Štobis, "December Design" dibinātājs un dizainers.

Šogad "Oslo Design Fair" norisinās no 31. augusta līdz 2. septembrim, un tās laikā kompānijas "December Design" pārstāvji tiekas ar potenciālajiem sadarbības partneriem, sekmējot kontaktu veidošanu ar partneriem Skandināvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!