Foto: Publicitātes foto
Otrdien paziņoti kārtēja, jau astotā Uzņēmumu Reputācijas Topa rezultāti, suminot uzņēmējus ar labāko reputāciju - jau otro gadu pēc kārtas par uzņēmums ar labāko reputāciju atzīta AS "Laima", informēja pasākuma rīkotāji.

Otrdien Reputācijas Topa ceremonijā tika apbalvoti Uzņēmumu Reputācijas Topa 2012 pirmo vietu ieguvēji, kā arī nozaru topu uzvarētāji. AS "Laima" šogad saņēma arī balvu kā uzņēmums ar straujāko eksporta potenciāla izaugsmi.

Reputācijas topa otrajā vietā ierindojusies AS "Swedbank", gandrīz sasniedzot pirmskrīzes reputācijas vērtējumu. Tikai par 0,2 indeksa punktiem atpaliekot, SIA "Latvijas Mobilais Telefons" šogad ieguvusi trešo vietu, ceturtajā vietā ierindojusies SIA "RIMI Latvia", bet piektajā vietā - SIA "Lattelecom".

"Nords Porter Novelli" direktore Evija Ansonska norāda, ka Uzņēmumu Reputācijas Tops jau astoto gadu apvieno 150 Latvijas uzņēmumu ar augstāko reputāciju nozarē un valstī, tā ir Latvijas uzņēmumu reputācijas elite, kas savu labo slavu nopelnījuši ilgstošā darbā.

Pateicoties "Latvijas Zaļā punkta" iniciatīvai, arī šogad tika pasniegta īpaša "Zaļā balva", ko šogad no direktora Kaspara Zakuļa rokām saņēma divi uzņēmumi ar pilnīgi vienādu punktu kopskaitu - Latvijas "zaļākie" uzņēmumi 2012. gadā ir SIA "Madara Cosmetics" un SIA "Lāči".

Savukārt personāla atlases uzņēmuma "AMROP" īpašo balvu uzņēmumam ar augstāko vērtējumu faktorā "Labs darba devējs" AS "Swedbank" pasniedza uzņēmuma vadošā partnere Aiga Ārste-Avotiņa.

Ar Reputācijas topa rezultātiem detalizēti būs iespējams iepazīties trešdien biznesa žurnāla "Lietišķā Diena" speciālizlaidumā.

"Nords Porter Novelli", sabiedriskās domas pētījumu centra SKDS un "Dienas Bizness" veidotais Reputācijas tops ir apjomīgākais uzņēmumu reputācijas pētījums Baltijā. Reputācijas tops pirmoreiz tika izveidots 2005.gadā. Uzņēmumu Reputācijas Topa metodoloģiju izstrādājusi "Nords Porter Novelli" sadarbībā ar Rīgas Ekonomikas augstskolas profesoru antropologu Robertu Ķīli, Topa mērķis ir veicināt sabiedrībai atbildīgas uzņēmējdarbības vides veidošanos Latvijā un ieviest jaunas mērauklas uzņēmumu darbības vērtēšanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!