Foto: LETA
Pēc 27 gadu darbības uzņēmuma vadībā "Orkla Foods Latvija" valdes priekšsēdētāja Lolita Bemhena ir nolēmusi meklēt jaunus izaicinājumus, liecina uzņēmuma sniegtā informācija.

Apvienojot "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" un "Orkla Foods Latvija", tiek izveidota jauna organizācija "Orkla Latvija". Uzņēmumi kā apvienota "Orkla Latvija" organizācija sāks strādāt šī gada otrajā pusē.

Par jaunās organizācijas "Orkla Latvija" valdes priekšsēdētāju apstiprināts Toms Didrihsons, kuram ir vairāk nekā 15 gadu pieredze "Orkla" uzņēmumos Latvijā. Līdz šim viņš bija "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" valdes priekšsēdētājs, kā arī iepriekš ir strādājis dažādās vadības līmeņa pozīcijās "Orkla Foods Latvija". Jaunā vadības komanda darbu sāks 2019. gada 29. martā.

Līdz ar to "Orkla Foods Latvija" valdes priekšsēdētāja Lolita Bemhena nolēmusi meklēt jaunus izaicinājumus ārpus "Orklas". Bemhena turpinās strādāt uzņēmumā līdz šā gada vasarai un palīdzēs apvienošanas procesa norisē.

"Es vēlos pateikties saviem kolēģiem "Orklā" par kopā aizvadītiem brīnišķīgiem gadiem. Es biju līdzdibinātāja "Spilvai" 1992. gadā, kas sākumā bija mazs uzņēmums, bet mums izdevās sasniegt lieliskus rezultātus un augt – gan pirms, gan pēc pievienošanās "Orkla" ģimenei 2004. gadā. Es esmu pārliecināta, ka šis ir īstais brīdis pārmaiņām manā dzīvē. Es turpmāk vēlos vairāk laika pavadīt kopā ar ģimeni, pievērsties dažādiem hobijiem, kā arī rūpēties par savu veselību un labsajūtu, bet vēlāk, iespējams, es meklēšu jaunus izaicinājumus gan personīgi, gan profesionāli," uzsver "Orkla Foods Latvija" valdes priekšsēdētāja Lolita Bemhena.

"Lolita Bemhena vadīja uzņēmumu 27 gadus. Viņa kopā ar savu komandu ir attīstījusi uzņēmumu, kas šodien ir viens no vadošajiem pārtikas uzņēmumiem Latvijā. Esam patiesi pateicīgi Lolitai Bemhenai par veiksmīgo sadarbību un novēlam veiksmi turpmāko plānu īstenošanā," uzsver "Orkla Foods" valdes priekšsēdētāja Baltijā un Ziemeļvalstīs Anna-Beta Froihena (Ann-Beth Freuchen).

"Orkla Latvija" ir organizācija, kas apvieno divus uzņēmumus – SIA "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" un SIA "Orkla Foods Latvija", kuru kopējais apgrozījums 2017. gadā bija 112,6 miljoni eiro.

"Orkla Confectionery & Snacks Latvija" ir vadošais šokolādes un konditorejas izstrādājumu, kā arī uzkodu ražošanas uzņēmums Baltijas valstīs. "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" pārstāv šādus produktu zīmolus: "Laima", "Selga", "Staburadze", "Ādažu Čipsi", "Taffel the Original Snacks" un "Pedro". Uzņēmums eksportē preces uz gandrīz 30 valstīm, tajā kopumā strādā vairāk nekā 1 000 cilvēku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!