Foto: Publicitātes foto
Saldumu un sāļo uzkodu ražotājs "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" investējis pusmiljonu eiro zīmola "Pedro" gatavo maltīšu ražošanas telpās, informēja uzņēmuma sabiedrisko attiecību un komunikācijas vadītāja Lineta Mikša.

"Pedro" ražošanas telpas pārceltas no Maskavas ielas, Spīķeru kvartāla uz vēsturisko "Staburadzes" ražotni Artilērijas ielā.

Līdz ar to tagad Artilērijas ielas ražotnē tiks izgatavoti gan "Staburadze" konditorejas izstrādājumi, "Selga" cepumi un vafeles, "Laima" zefīri un marmelāde, gan "Pedro" un privāto preču zīmju sviestmaizes, salāti un citas gatavās maltītes.

"Orkla Confectionery & Snacks Latvija" valdes priekšsēdētājs Toms Didrihsons klāsta, ka investīcijas gatavo maltīšu ražošanas procesu pilnveidē ir daļa no kompānijas ilgtermiņa plāna centrēt produktu ražošanu vienuviet, Artilērijas ielas ražotnē.

"Orkla Confectionery & Snacks Latvija" 2015. gadā uzsāka un pērn turpināja īstenot Artilērijas ielas ražotnes investīciju programmu 1,5 miljonu eiro apmērā, iegādājoties jaunas ražošanas iekārtas un paplašinot telpas. Tāpat ražotnē veikti uzlabojumi sanitārajos punktos.

Jau vēstīts, ka "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" plāno būvēt jaunu un multifunkcionālu ražotni Latvijā, pārceļot uz to ražošanu no pašreizējās "Laimas" ražotnes Miera ielā.

"Orkla Confectionery & Snacks Latvija" ir viens no vadošajiem šokolādes un konditorejas izstrādājumu, kā arī uzkodu ražošanas uzņēmumiem Baltijas valstīs. "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" pārstāv tādus produktu zīmolus kā "Laima", "Selga", "Staburadze", "Ādažu Čipsi" un "Taffel". Uzņēmums eksportē preces uz gandrīz 30 valstīm, tajā kopumā strādā vairāk nekā 1000 cilvēku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!