Foto: Shutterstock

Pelmeņu un saldētas gaļas pusfabrikātu ražotājam SIA "Ariols" aizvadītais gads bijis sekmīgs, ziņo "Lursoft" Klientu portfelis.

Uzņēmuma apgrozījums audzis līdz 9,64 milj. EUR, bet peļņa pēc nodokļu nomaksas – līdz 2,17 milj. EUR. SIA "Ariols" norādījis, ka tā apgrozījums, salīdzinot ar 2020.gadu, vietējā tirgū palielinājies par 441,6 tūkst. EUR, savukārt ārvalstīs sarucis par 385,4 tūkst. EUR.

Ludzā reģistrētais SIA "Ariols" pērn bija darba devējs 105 darbiniekiem. "Lursoft" pieejamā informācija atklāj, ka ražotājs pagājušajā gadā nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksājis 861,96 tūkst. EUR, no tiem 421,69 tūkst. EUR valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās, bet vēl 180,48 tūkst. EUR – iedzīvotāju ienākuma nodoklī.

Aizvadītajā gadā notika SIA "Ariols" reorganizācija, apvienošanas ceļā uzņēmumam pievienojot SIA "Tradicija AOL". Rezultātā palielinājās rezerves pašu akcijām vai daļām.

SIA "Ariols" 2021. gadā veica pētniecības darbus un turpināja izstrādāt jaunus produktus, piedāvājot tos tirgum. Līdzekļus pētniecības darbiem un attīstības pasākumiem uzņēmums iecerējis piesaistīt 2% jeb 191,6 tūkst. EUR apmērā no ES fondiem.

SIA "Ariols" vienīgā kapitāldaļu turētāja ir Irīna Locova.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!