Foto: DELFI

Laika periodā no 2021. gada 1. oktobra līdz 2022. gada 30. septembrim SIA "Pepco Latvia" strādāja ar 50,46 miljonu eiro apgrozījumu, kas, salīdzinot ar gadu iepriekš, ir pieaugums par 45,4%, liecina "Lursoft" Klientu portfeļa publiskotā informācija.

Neskatoties uz straujo apgrozījuma kāpumu, SIA "Pepco Latvia" peļņa saglabājusies iepriekšējā finanšu gada līmenī. Aizvadītajā finanšu gadā tirgotājs pēc nodokļu nomaksas nopelnīja 7,28 miljonus eiro.

Iesniegtajā vadības ziņojumā norādīts, ka aizvadītajā pārskata gadā SIA "Pepco Latvia" turpināja paplašināt savu darbību, atverot 6 jaunus veikalus – 4 Rīgā, bet 2 citās Latvijas pilsētās. "Lursoft" izziņas informācija liecina, ka tirgotājam šobrīd reģistrētas jau 54 aktīvas struktūrvienības. Uzņēmuma darbinieku skaits audzis līdz 463 strādājošajiem.

SIA "Pepco Latvia" izmantojis arī valsts atbalstu Covid-19 krīzes seku mazināšanai. Uzņēmums vairākkārt saņēmis grantus apgrozāmo līdzekļu plūsmas nodrošināšanai, tāpat arī izmaksāta atlīdzība dīkstāvē esošajiem darbiniekiem. VID atbalstījis tirgotāja nokavēto nodokļu maksājumu samaksas sadali termiņos vai atlikšanu uz laiku līdz trim gadiem. 2021. gadā SIA "Pepco Latvia" nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksāja 7,32 miljonus eiro.

Kompānija "Pepco Latvia" reģistrēta 2017.gada aprīlī, un tās pamatkapitāls ir 20 000 eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Šveicē reģistrētais uzņēmums "Pepkor Europe".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!