Foto: Publicitātes foto

Tiltu un tuneļu būvnieks SIA "Tilts" pērn strādāja ar 35,49 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 76,7% vairāk nekā gadu iepriekš, liecina "Lursoft Klientu portfeļa" publiskotā informācija.

Pagājušo gadu uzņēmums noslēdzis ar 700 tūkstošu eiro peļņu. Pērn uzņēmumā bija nodarbināts 361 strādājošais. Valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās uzņēmums samaksājis 1,89 miljonus eiro, bet iedzīvotāju ienākuma nodoklī – 1,01 miljonu eiro.

“Uzņēmums nepārtraukti attīstās arī tehnoloģiju ziņā. Pāļu pamatu būvniecības nodaļa 2021. gadā veikusi darbus 27 objektos, kuru starpā veikti pāļu dzīšanas darbi vairākām daudzdzīvokļu mājām, ražošanas ēkām, pārvadiem un tiltiem,” teikts SIA “Tilts” iesniegtajā vadības ziņojumā.

Gada sākumā pabeigti pāļu izbūves darbi objektos Klaipēdas ostā, veikti pāļu izbūves darbi Klaipēdas būvniecības objektā Baltijas prospektā, kā arī pērn aprīlī uzsākti un oktobrī pabeigti pāļu izbūves darbi objektā “Preses nama” pārbūve par biroja ēku un daudzfunkcionālo centru Balasta dambī 2, Rīgā.

1991. gadā reģistrētā SIA “Tilts” patiesie labuma guvēji ir Artjoms un Sergejs Gridņevi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!