Foto: F64

Latvijas personāla atlases, attīstības un atalgojuma pētījumu kompānijas "Fontes" valdes priekšsēdētāja un vecākā konsultanta amatā iecelts bijušais Latvijas Televīzijas (LTV) valdes priekšsēdētājs Ivars Belte, informēja uzņēmumā.

Pēc kompānijā minētā, Beltes pārziņā būs "Fontes" attīstība, veidojot risinājumus nākotnei.

Tāpat kompānijā norādīja, ka Beltes zināšanas palīdzēs "Fontes" attīstīties, esošajiem produktiem un pakalpojumiem pievienojot modernu pieeju un tehnoloģiju iespējas.

Belte iepriekš ir ieņēmis vadošus amatus dažādos ar medijiem saistītos uzņēmumos, tostarp LTV, kā arī viņš vadījis Latvijas profesionālas organizācijas un guvis starptautisku pieredzi.

Iepriekš "Fontes" valdes priekšsēdētāja un vecākā konsultante bija kompānijas īpašniece Inese Kamarūte, liecina uzņēmuma informācija mājaslapā.

"Fontes" ir Latvijas personāla atlases, attīstības un atalgojuma pētījumu kompānija. Ar "Fontes" zīmolu strādā "Fontes Executive Search" un "Fontes vadības konsultācijas".

"Firmas.lv" informācija liecina, ka "Fontes Executive Search" 2018. gadā strādāja ar 231 105 eiro apgrozījumu un zaudējumiem 23 187 eiro apmērā. Finanšu rezultāti par 2019. gadu vēl nav publiskoti. Kompānija reģistrēta 2005. gada augustā, un tās pamatkapitāls ir 107 597 eiro.

Savukārt "Fontes vadības konsultācijas" 2018. gadā strādāja ar 492 690 eiro apgrozījumu un peļņu 85 638 eiro. Kompānija reģistrēta 2008. gada janvārī, un tās pamatkapitāls ir 2845 eiro.

Abu kompāniju vienīgā īpašniece ir Kamarūte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!