Foto: Privātais arhīvs
Katru svētdienu portāls "Delfi" piedāvā nelielu sarunu ar kādu no biznesa vides pārstāvjiem par pašreizējām aktualitātēm, ceļu uz panākumiem, nākotnes plāniem un dzīves laikā gūtajām atziņām. Maksims Jegorovs vada informācijas tehnoloģiju (IT) uzņēmuma "Accenture" Latvijas filiāli, kurā šobrīd strādā vairāk nekā 1800 darbinieku.

Sarunā Maksims Jegorovs atklāj, ka viņa pirmais darbs bijis lampu rūpnīcā, bet šobrīd ikdiena ir zvani no astoņiem rītā līdz astoņiem vakarā. Viņš akcentē, ka nekad vairs negribētu nonākt haosā, kas bija 90.gados. Gan dzīvē, gan darbā "Accenture" Latvijas filiāles vadītāju motivējot gudri cilvēki.

"Mans mērķis vienmēr ir bijis veidot ekosistēmu, ne tikai skatīties un vērtēt no biznesa perspektīvas, bet arī no sociālās atbildības sfēras. Ko mēs varam izdarīt nelielā valstī kā Latvijā? Kā varam pilnveidot un attīstīt tuvākās sfēras?

Strādājot starptautiskā tirgū, esmu pārliecinājies, cik svarīga ir konkurētspēja. Latvija var pastāvēt, ja uzņēmumi eksportē, un uz tā pamata tiek veidots bizness," saka "Accenture" Latvijas filiāles vadītājs.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!