Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI

Katru svētdienu "Delfi Bizness" piedāvā nelielu sarunu ar kādu no biznesa vides pārstāvjiem par pašreizējām aktualitātēm, ceļu uz panākumiem, nākotnes plāniem un dzīves laikā gūtajām atziņām. Jānis Vība degvielas tirgotāja "Virši" vadībā strādā kopš 2017. gada, bet iepriekš guvis plašu pieredzi finanšu nozarē.

Citas "Personība biznesā" sarunas atradīsiet šeit.

"Mana degviela viennozīmīgi ir rezultāti un ģimene. Profesionāli izbaudu izaicinošu mērķu un projektu īstenošanu," sarunā ar "Delfi Bizness" saka Jānis Vība.

Viņš arī sniedz atbildi uz daudzus interesējošo jautājumu, kāpēc Latvijā dibinātā uzņēmuma nosaukums ir tieši "Virši-A".

Darbam cilvēks velta lielu daļu no savas dzīves. Kāpēc strādājat tieši šajā jomā?

Biznesa segmenti, kuros pašlaik darbojamies, ir piesātināti ar izteiktu dinamiku – bieži vien situācijas mainās ne tikai pa dienām, bet pat pa stundām. Šādos apstākļos ir jāspēj operatīvi pieņemt lēmumus, un bieži tas ir jādara ļoti ierobežotas pieejamās informācijas apstākļos. Tieši tāda ir vide, kas aizrauj un kurā jūtos ļoti komfortabli.

Protams, jāmin arī tas, ka man apkārt uzņēmumā darbojas ļoti spēcīgas personības, no kurām katru dienu varu iemācīties ko jaunu un tādējādi turpināt arī savu personības attīstības ceļu.

Kāds bija jūsu pirmais darbs, un ko tas jums ir iemācījis?

Bērnībā katru gadu trīs vasaras mēnešus pavadīju laukos pie Cēsīm, palīdzot vecvecākiem veikt dažādus lauku darbus, sākot no siena vākšanas talkām, dārza ravēšanas darbiem un beidzot ar dažādiem darbiem mežā. Domāju, ka jau tajā laikā tas manī nostiprināja pārliecību par gadsimtiem veco formulu, ka bez darba un disciplīnas rezultātu sasniegt nav iespējams.

Savukārt profesionālajā jomā mans pirmais darbs bija strādāt par finanšu analītiķi vienā no finanšu sektora uzņēmumiem.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!