Foto: Privātais arhīvs

Edgars Bergholcs ir Viedās un energoefektīvās pilsētvides tehnoloģiju asociācijas valdes loceklis, kā arī elektromateriālu vairumtirdzniecības un saules paneļu uzstādīšanas jomās strādājošā uzņēmuma "Baltijas Elektro Sabiedrība" valdes priekšsēdētājs.

Pirms pāris gadiem kopā ar domubiedriem izveidojis hiphopa grupu "ReQi", kurai drīz būs jauns albums. Viņa aizraušanās ir arī auto un moto ekspedīcijas ar interesantiem spēkratiem.

Edgaram Bergholcam ir savs raidījums interneta platformās "YouTube" un "Facebook", kur kopā ar Paulu Timrotu tiek aplūkotas enerģētikas nozares aktualitātes.

Ik svētdienu lasītājus iepazīstinām ar uzņēmējdarbībā aktīviem cilvēkiem. Citas "Personība biznesā" sarunas atradīsiet šeit.

Kādas ir pašreizējās aktualitātes uzņēmumā un nozarē, kurā darbojaties?

Esam viens no vadošajiem elektrovairumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā – "Baltijas Elektro Sabiedrība", kas iekļauta "Würth" grupā. Lepojamies, ka pērn mums izdevies dubultot un sasniegt labāko rezultātu darbības laikā – 28,979 miljonu eiro apgrozījumu. Tātad augam daudz straujāk par inflāciju. Pērn paplašinājām savu darbību un esam vieni no lielākajiem saules paneļu uzstādītājiem privātmājām Latvijā, kā arī šobrīd vienīgie būvējam četrus saules parkus ar kopējo jaudu 6,136 MW lielajiem pasūtītājiem.

Šobrīd ambiciozākais mūsu projekts ir izveidot lielāko Baltijā elektrovairumtirdzniecības un loģistikas centru, kura īstenošanā plānojam ieguldīt 8 miljonus eiro. Esam jau iegādājušies zemi Dreiliņos un drīzumā sāksim būvniecību.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!